E-Megara-GR
Uncategorized

Με πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους συναντήθηκε ο Κλεάνθης Βαρελάς

Με εκπροσώπους πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων συναντήθηκε στη Νέα Πέραμο ο Κλεάνθης Βαρελάς, υποψήφιος Δήμαρχος Μεγαρέων.
Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο των ενημερωτικών συναντήσεων του κ. Βαρελά με συλλογικούς φορείς προκειμένου να καταγραφούν τα θέματα τα οποία τους απασχολούν και να περιληφθούν στο πρόγραμμά του.
Στη συγκέντρωση παρευρέθηκαν οι εξής σύλλογοι: Σύλλογος Περαμίων Κυζικηνών, Χορευτικός Όμιλος Νέας Περάμου Αττικής, Νηρέας, Ένωση Νέας Περάμου Μεγάρων, ΑΓΣ Νέας Περάμου, Νηρέας, Άτταλος, Σκίρων, Σύλλογος Παραδοσιακών Πολεμικών Τεχνών.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος ξεκίνησε τη συζήτηση περιγράφοντας τη βασική τη θεμελιώδη άποψή του ότι όσοι ασχολούνται με τον αθλητισμό και τον πολιτισμό επιτελούν πολύ σημαντικό έργο στην κοινωνία και ότι χαίρουν του σεβασμού του για το έργο το οποίο επιτελούν.

Κατ’ αρχάς ομόφωνα οι σύλλογοι είπαν ότι τέτοιες συναντήσεις με σκοπό την καταγραφή των των θεμάτων και των απόψεων πρέπει να γίνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα ώστε η Δημοτική Αρχή να είναι πάντοτε ενήμερη.
Κατά τη συζήτηση έγινε φανερό ότι οι εν λόγω σύλλογοι περίμεναν περισσότερη στήριξη εκ μέρους του Δήμου Μεγαρέων, τόσο υλική όσο και ηθική, με τα παράπονα να απευθύνονται όχι μόνο στην παρούσα διοίκηση αλλά και στην προηγούμενη από τον χρόνο που συγχωνεύθηκαν οι Δήμοι Μεγαρέων και Νέας Περάμου.
Τα κυρίως προβλήματα περιγράφονται στη διακοπή οικονομικής ενίσχυσης των συλλόγων από τον Δήμο, στην έλλειψη επαρκών αθλητικών υποδομών, στην κατάσταση των υποδομών, στην κάλυψη των μετακινήσεων των ομάδων, είτε αθλητικού είτε λαογραφικού σκοπού.

Η ανακοίνωση του κ. Κλεάνθη Βαρελά

Μία εξαιρετικά επικοδομητική συζήτηση διεξήχθη σήμερα με εκπροσώπους των αθλητικών και λάγραφικών συλλόγων της Νέας Περάμου.Οι σύλλογοι ως ενεργά κύτταρα της κοινωνίας παίζουν σημαντικό ρόλο στην καθημερινοτητα μας.Ωφείλουμε να ενισχύσουμε τον ρόλο τους στην κοινωνία με κάθε τρόπο,με δημιουργία νέων υποδομών με συντήρηση των υπαρχουσών, με δράσεις που θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη τόσο του αθλητισμού όσο του πολιτισμού.Εμείς ως συνδυασμός #μαζι με όραμα# είμαστε αποφασισμενοι να στηρίξουμε την δράση τους και θα το πράξουμε!