E-Megara-GR
Uncategorized

Αγώνας αλιείας από την ακτή με καλάμια στην παραλία της Κινέτας

Ο Εξωραϊστικός & Πολιτιστικός Σύλλογος Βαρέας Μεγάρων “O Άγιος Νικόλαος” πήρε την πρωτοβουλία να προτείνει να διοργανωθεί ένα event στην παραλία της Κινέτας. Αυτή η πρόταση του Συλλόγου κατατέθηκε στην ομοσπονδία συλλόγων Κινέτας, όπου με συνεδρίαση της την έκανε αποδεκτή.

Η Ανακοίνωση του Συλλόγου Βαρέας

Η βαρεα παει Κινέτα.

Ο σύλλογος μας πήρε την πρωτοβουλία να προτείνει ώστε να διοργανωθεί ενα event στην παραλια της Κινέτας για να πάρει ζωή και να αναγεννηθεί μεσα απο τις Στάχτες και τα αποκαΐδια της

Την πρόταση μας αυτήν την καταθέσαμε στην ομοσπονδία συλλόγων Κινέτας όπου με συνεδρίαση της την εκανε αποδεκτή .

Στόχος μας ειναι να δωσουμε ζωή στην πανέμορφη παραλία της Κινέτας και να ευαισθητοποιήσουμε κάθε αρμόδιο φορέα να σταθεί αρωγός στους κατοίκους της Κινέτας που επλήγησαν απο την καταστροφική πυρκαγιά αλλα και απο της πλυμμηρες που ακολούθησαν .

Η λειτουργία της κοινωνίας είναι μια κατασκευή από ανθρώπους και για να είναι εύρυθμη πρέπει πρώτα από όλα να συνεργάζονται όλα τα μέλη της αρμονικά οπως αυτο που προσπαθούμε εμεις με τους συλλογους μας

Εμεις σαν μικρά κομμάτια της κοινωνίας,σαν κομμάτια μιας μηχανής,καλούμαστε να δωσουμε ώθηση, να στηρίξουμε ώστε να λειτουργήσει και να πάρει μπροστα η μηχανή ,αλλα και ολόκληρη η περιοχή να ξαναγεννηθεί μέσα απο τ’ αποκαΐδια της

Στο event ο σύλλογος μας προέτρεψε να παρευρεθούν και θα παρευρεθούν ,η Ακαδημία αλιευτικών δραστηριοτήτων ελλαδος , Ο ναυτικός όμιλος Αλεποχωριου, εθελοντικές ομάδες του δήμου Μεγαρεων, και συλλογοι της περιοχής .

Η μεγάλη χαρά μας θα ειναι που την ημέρα εκείνη θα γιορτάσουμε τα γενεθλια του μικρού αθλητή αλιειας Δημήτρη Μουρτζουκου ο οποίος εχει εκπροσωπήσει σε διεθνές αγώνες το δήμο Μεγαρεων με μεγάλη επιτυχία .

Το event θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου στην παράλια της Κινέτας όπου θα κοπεί και η βασιλόπιτα και του δικού μας συλλόγου

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Βαρελας Ιωάννης ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΒΑΡΕΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ
694430:331

Αλέξανδρος Σαπουνάκης ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ Α.Σ. ΕΛΛΑΔΟΣ τηλ. : 6987030768

Μαργαρίτα Πρίφτη ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΙΝΕΤΑΣ τηλ. : 6977913322

Πρόγραμμα
Ώρα 07:00 Συγκέντρωση & Κληρώσεις Θέσεων Ψαρέματος
Ώρα 08:00 Έναρξη Αγώνα
Ώρα 13:00 Λήξη Αγώνα
Ώρα 14:00 Βραβεύσεις Νικητών
Στον αγώνα μπορούν να λάβουν μέρος Ελεύθερα όλοι όσοι ασχολούνται με το ψάρεμα από την ακτή. Δεν υπάρχει χρηματικό αντίτιμο συμμετοχής !!!
Ο κάθε ένας συμμετέχων μπορεί να ψαρέψει με έως 2 καλάμια που θα φέρουν αρματωσιές με έως 3 αγκίστρια (παράμαλα) και το δόλωμα θα είναι ακροβάτης και ένα ακόμα είδος της ελεύθερης επιλογής ενός εκάστου. Οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν έναν κουβά όπου θα τοποθετούν τα ψάρια τους.
Όλα τα ψάρια του αγώνα θα δοθούν σε αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας με ευθύνη της Ομοσπονδίας Συλλόγων Κινέτας.

Στο τέλος της συνάντησης θα γίνουν οι απονομές στους νικητές και όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν αναμνηστικά !!!!