E-Megara-GR
Uncategorized

Στη σέντρα το θέμα της δημόσιας ανασφάλειας στα Μέγαρα από τον Κλεάνθη Βαρελα

Αποφασισμένος να κρατήσει στην επικαιρότητα το θέμα της ανασφάλειας το οποίο επικρατεί στην κοινωνία των Μεγάρων, της Νέας Περάμου και της Κινέτας είναι ο υποψήφιος Δήμαρχος Κλεάνθης Βαρελάς. Έτσι μέσω του τηλεοπτικού σταθμού Σκάι παρουσίασε σε πανελλήνιο επίπεδο το πρόβλημα το οποίο απασχολεί τους κατοίκους όλων των περιοχών του Δήμου Μεγαρέων και των γύρω περιοχών της Δυτικής Αττικής. Δηλαδή κλοπές, ληστείες, διακίνηση ναρκωτικών, επιθέσεις εκφοβισμοί, όλα αυτά έγιναν αντικείμενα παρουσίασης από τον Κλεάνθη Βαρελά ο οποίος εδώ και δύο χρόνια ηγείται μιας προσπάθειας ενημέρωσης των αρχών και έχει φθάσει μέχρι το γραφείο του Πρωθυπουργού.

Ο κ. Βαρελάς επεσήμανε ότι μετά τις πρώτες ενέργειές του με τη συγκέντρωση χιλιάδων υπογραφών, το σύστημα έσκυψε πάνω από τα συγκεκριμένα προβλήματα, 2016, και η εγκληματικότητα μειώθηκε. Όμως μετά όχι μεγάλο διάστημα η εγκληματικότητα επανήλθε στα προ-υπογραφών επίπεδα. Έτσι έκανε έκκληση προς τις αρχές και πάσα άλλη κατεύθυνση να αντιμετωπισθεί το δυσεπίλυτο αυτό πρόβλημα.
Στην ζωντανή εκπομπή η οποία παρουσιάστηκε στο πρόγραμμα Πρώτη Γραμμή περιέγραψαν τη δική τους εμπειρία ως θύματα της εγκληματικότητας.

Uncategorized
Ο Σύλλογος μας ευχαριστεί  την Ασφάλεια Μεγαρέων για την αγαστή συνεργασία και την αμέριστη και διαρκή συνεισφορά της στην επίλυσή κάθε είδους ζητήματος που έχει προκύψει διαχρονικά στην περιοχή με αποκορύφωμα τις σημερινές συλλήψεις ληστών .
Ιδιαιτέρως, θέλουμε να ευχαριστησουμε τον Διοικητή και τον υποδιοικητή που επιδεικνυοντας αντανακλαστικα και αμέριστη ευαισθησία , έπειτα από ανάλογο αίτημα και υπογραφές του συλλόγου μας προέβησαν αστραπιαία σε αστυνομική επιχείρηση η οποίες και όπως μας διαβεβαίωσαν θα συνεχιστούν για την ασφάλεια κάτοικων, επισκεπτών, και λουόμενων.