E-Megara-GR
Uncategorized

Οδυνηρή ήττα ο Βύζας 2-1 από τη Νέα Πέραμο

Βαριά τραυματισμένος για την τρέχουσα περίοδο βγήκε ο Βύζας από την αναμέτρηση της 18ης αγωνιστικής αφού ηττήθηκε από τον ΑΓΣ Νέας Περάμου με 2-1.

Η υπόθεση πλέον του πρωταθλήματος και της ανόδου στη Γ΄ εθνική κατηγορία κατά πάσα πιθανότητα θα πρέπει να περιμένει τουλάχιστο έως την επόμενη χρονιά. Και ο λόγος είναι ότι η απόσταση η οποία τον χωρίζει από τον πρωτοπόρο Ακράτητο είναι τουλάχιστον 5 βαθμοί, γεγονός το οποίο θα εξαρτηθεί από το αποτέλεσμα του ματς της Τετάρτης με τον Πανελευσινιακό.
Στην καλύτερη περίπτωση η απόσταση θα είναι πέντε βαθμοί ενώ στη χειρότερη θα είναι οκτώ.

Το ματς με τη Νέα Πέραμο ήταν αμφίρροπο με τους γηπεδούχους να παρουσιάζονται συνολικά ομαδικότεροι και στοχευμένοι στο παιχνίδι τους.
Στον αντίποδα ο Βύζας ήταν ανώτερος σε μικρά χρονικά διαστήματα αλλά οι ευκαιρίες τις οποίες έχαναν οι επιθετικοί του καθώς και η διακοπή φάσεων ως οφσάιντ από τις υποδείξεις του δεύτερου βοηθού στο πρώτο ημίχρονο αποσυντόνισαν τους παίκτες του  οι οποίοι έχασαν την αυτοσυγκέντρωσή τους και γέμισαν άγχος.

Το 1-0 σημείωσε στο 13΄ ο Καμπόλης και ο Βούκα ισοφάρισε στο 27΄.

Στο μεσοδιάστημα έως το 36΄ ακυρώθηκε ένα γκολ του Βύζα ως οφσάιντ ενώ διακόπηκε ακόμα ένα ακριβώς στο τελείωμα για τον ίδιο λόγο. Και οι δύο αποφάσεις αμφισβητήθηκαν από τους κτρινόμαυρους. Η υπεροχή του Βύζα κορυφώθηκε στο 36΄ όταν ο τερματοφύλακας της Νέας Περάμου Μικρός έσωσε βέβαιο γκολ αποκρούοντας με τα πόδια σουτ του Ετζουμέζου.

Ο Δρίτσας έχασε μια εξαιρετική ευκαιρία να δώσει προβάδισμα στο 73΄ ενώ στο επόμενο δωδεκάλεπτο η Νέα Πέραμος έχασε ευκαιρίες στο 74΄ από τον Κουσίδη, στο 78΄ από τον Σεβαστή, στο 83΄ από τον Σαχόλι ενώ το 2-1 διαμορφώθηκε στο ίδιο λεπτό από τον Γαλανό.

Διαιτητής: Α. Αλιάγας
Βοηθοί: Χ. Πλάκας, Ε. Δεμερτζής
Παρατηρητής: Τ. Δρομούσης
Γιατρός Κ. Οικονομόπουλος

ΑΓΣΝΠ (Χ. Κοπιτσής): Μικρός, Χωραβάτης (46΄ Τσολιάκος), Χριστοδουλίδης, Γεωργιάδης, Γαανός, Καλαϊτσίδης, Τσκάι (70΄ Σεβαστής), Κουσίδης (86΄ Δραγάσης), Αγάθης (80΄ Γκελάι), Σαχόλι, Καμπόλης
Αναπληρωματικοί: Κεχαιάς, Αναστασίου

πηγη megaraorg.gt