E-Megara-GR
Uncategorized

Γ. Μάνταλος: Στην κορυφή της μπασκετικής προπονητικής Elite

Τιμητική διάκριση σε ανώτατο εθνικό επίπεδο έλαβε ο δημοφιλής προπονητής της ΝΕΜ Γιώργος Μάνταλος για την τεχνική καθοδήγηση και επιτυχία της ανόδου της ομάδας του στην Γ΄ εθνική κατηγορία.

Την διάκριση παρείχε ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης σε ειδική τελετή η οποία πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019.
Στην εκδήλωση τιμήθηκαν προπονητές ομάδων οι οποίες κατέκτησαν τίτλους σε εθνικό και διεθνές επίπεδο στη χρονιά που πέρασε, όπως ο προπονητής της ΑΕΚ Ντράγκαν Σάκοτα για την επιτυχία της ομάδα του να κατακτήσει το κύπελλο Ελλάδος και το Ευρωπαϊκό Baskeball Champions League και ο Δημήτρης Ιτούδης της CSKA Μόσχας.
Τιμήθηκαν επίσης προσωπικότητες του αθλήματος για την διαχρονική προσφορά τους στην καλαθοσφαίριση.

Τη χαρά του Γιώργου Μάνταλου μοιράστηκαν ο πρόεδρος της ΝΕΜ Θανάσης Ζάλης και η πρόεδρος του Ηρόδωρου Γιάννα Ρήγα οι οποίοι παρευρέθηκαν στην αίθουσα της τελετής.
Μάλιστα η Γιάννα Ρήγα παρέλαβε τιμητική διάκριση για λογαριασμό της προσωπικής φίλης της Ελένης Καπογιάννη, προπονήτρια της Homenetment Antelias  οποία κατέκτησε το Super Cup Γυναικών Λιβάνου.

Συγκινημένος μετά την βράβευσή του ο Γιώργος Μάνταλος ευχαρίστησε τον ΣΕΠΚ για την τιμή που του έκανε και με δηλώσεις του αργότερα στο Megaraorg μίλησε για την ανάγκη να παραμείνει η ΝΕΜ σε αυτό το επίπεδο και ευχήθηκε να ανέβει ακόμα ψηλότερα. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στο έργο το οποίο επιτελείται στις υποδομές και στην Υποδειγματική Σχολή Μπάσκετ, το φυτώριο του συλλόγου.
Ο πρόεδρος Νεανικής Εστίας Θανάσης Ζάλης μίλησε για την καταξίωση της ομάδας στις συνειδήσεις των Μεγαριτών και το πόση τιμή και ικανοποίηση ένοιωσε όταν τα ονόματα Μάνταλος και Νεανική Εστία ακούστηκαν σε αυτή της συγκέντρωση αφιερωμένη στην αφρόκρεμα του ελληνικού μπάσκετ.