E-Megara-GR
Uncategorized

Ζεσταίνει μηχανές ο Κλεάνθης Βαρελάς και οι συνεργάτες του εν όψει εκλογών

Πυκνώνει τις προεκλογικές του παρουσίες ο Κλεάνθης Βαρελάς με τους συνεργάτες του, συλλογικά και συγκροτημένα, παρουσιάζοντας έναν συνδυασμό με ενδιαφέρον και για τα κοινά και με φρέσκα πρόσωπα στον πολιτικό στίβο.
Όπως μας πληροφορούν, οι εκδηλώσεις των συλλόγων αποτελούν μια ευκαιρία για διάλογο με τις ενεργές και υγιείς κοινωνικές δυνάμεις της περιοχής μας.

Έτσι, το Σαββατοκύριακο που πέρασε η ομάδα του υποψηφίου Δημάρχου Κλεάνθη βαρελά βρέθηκε στις εκδηλώσεις των εξωραϊστικών συλλόγων Αγίας Μαρκέλλας (Πανόραμα Κινέτας), Βενίστρες στην Κινέτα και στο Ναυταθλητικό Όμιλο.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού είχε την τιμή να απονείμει μετάλλιο στον Μεγαρίτη δρομέα του Βυζαντινού Αγώνα 50 χλμ. και προπονητή Κυριάκο Αγιάνογλου.
Ομαδικά παρευρέθηκαν στην εκδήλωση της εθελοντικής ομάδας του «Κούρου» που συμβάλει τα μέγιστα σε πολλούς καίριους τομείς, όπως η πολιτική προστασία.

Τα στελέχη του Μαζί με Όραμα δηλώνουν «παρών» με στόχο να ακούνε τα αιτήματα, τα προβλήματα και τις ανάγκες των συλλόγων. Είναι μια πρώτης τάξης ευκαιρία για τους νεότερους της ομάδας να γνωρίζονται με εκπροσώπους των συλλόγων και οι πιο έμπειροι να συζητούν και όλοι «Μαζί με Όραμα» θα διεκδικήσουν το Δήμο Μεγαρέων.

πηγη megaraorg.gr