E-Megara-GR
Uncategorized

Ο Υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης, επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Μεγαρέων


Την δευτερα και ώρα 10 το πρωϊ ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης ύστερα από προγραμματισμένο ραντεβού, πραγματοποίησε επίσκεψη στο Δημαρχείο Μεγαρέων, όπου είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Μεγαρέων κ. Γρηγόρη Σταμούλη.
Ο κ. Πατούλης, είναι γνωστό ότι στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές θα είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής και με την ιδιότητα αυτή συνοδευόμενος από συνεργάτες του επισκέφθηκε την περιοχή για να διαμορφώσει γνώμη και άποψη για τα τοπικά προβλήματα και πρώτα από όλα επισκέφθηκε το Δημαρχείο.
Η συνάντηση των δύο ανδρών, παρουσία συνεργατών έγινε σε θερμό κλίμα στο Γραφείο Δημάρχου στο Δημαρχείο Μεγάρων και ο κ. Σταμούλης είχε την ευκαιρία να ενημερώσει τον κ. Πατούλη, για τα τοπικά προβλήματα, που αντιμετωπίζει ο Δήμος Μεγαρέων και ιδιαίτερα αναφέρθηκε στα ζητήματα και τα προβλήματα των πλημμυροπαθών της Νέας Περάμου και των πυροπλήκτων της Κινέττας επισημαίνοντας την ανάγκη της συνέχισης άμεσων παρεμβάσεων για να δοθούν λύσεις για την αποκατάσταση των ζημιών και για την αντιπλημυρική προστασία.

Εκ του Γραφείου Επικοινωνίας
& Δημοσίων Σχέσεων