E-Megara-GR
Uncategorized

O Βύζας 2-1 τον Αστέρα Μαγούλας

Έψαχνε να βρει τον καλό του εαυτό ο Βύζας στο ματς με τον Αστέρα Μαγούλας στα Μέγαρα και δυσκολεύτηκε να καταβάλλει τον βελτιωμένο σχετικά με την πρεμιέρα του πρωταθλήματος αντίπαλό του με 2-1.
Με τρεις νέους παίκτες στην ενδεκάδα, Λαλαή, Πατσιονίδη, Μαζιώτη και τραυματία τον Αντώνη Κατσικούρη, σήμερα ήταν κάπως σαν μια καινούργια ομάδα.

Αυτό θα είναι το βασικό πρόβλημα του Μάκη Πανταζή και των συνεργατών του στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος οι οποίοι θα πρέπει να δουλέψουν πολύ μεθοδικά για να ξαναδώσουν στους κιτρινόμαυρους την αίγλη του πρώτου γύρου.

Ο Βύζας ήταν ανώτερος του Αστέρα Μαγούλας αλλά φαίνεται ότι κάτι του έλειπε στην επίθεση όπου ευτυχώς όπως και σε άλλα παιχνίδια τον ξελάσπωσε ο σέντερ μπακ Σπύρος Έβερετ ο οποίος έκανε το 1-0.

Μάλιστα τώρα με τη γκέλα που έκανε ο πρωτοπόρος Ακράτητος ο οποίος υποχρεώθηκε σε ισοπαλία 3-3 στην έδρα του από τον Απόλλωνα Ποντίων οι πιθανότητες από πλευράς διαφοράς βαθμών από τον πρώτο είναι τώρα προσιτές. Ο  Βύζας έφθασε τους 33 βαθμούς ενώ ο Ακράτητος περιορίστηκε στους 35.

Φάσεις και γκολ:

9’ σουτ του Κλωνάρη, η μπάλα γλύφει το αριστερό κάθετο δοκάρι της αντίπαλης εστίας
15΄ Γκολ. 1-0 ο Έβερετ με κοντινό πλασέ εκμεταλλεύτηκε το τραγικό λάθος του αμυντικού Χ. Βάσση ο οποίος γύρισε αδύναμη κεφαλιά προς τον τερματοφύλακα αλλά τον πρόλαβε ο σκόρερ.
18΄ Γκολ. 1-1 αυτογκόλ ο Μουσκάι. Σέντρα από δεξιά ο Τσιανάκας στην καρδιά της περιοχής, σηκώνεται με να διώξει τη μπάλα ο Μουσκάι αλλά από στραβοκλωτσιά κεραυνοβολεί τον αδύναμο να επέμβει Μπαλασάκη.
23΄ απώλεια κλασικής τετ α τετ ευκαιρίας ο Δρίτσας με τον τερματοφύλακα Στεφανάκη στέλνει τη μπάλα απελπιστικά άουτ.
45΄ στην εκπνοή του πρώτου μέρους ο Χάρμπαλης σπαταλάει μια πολύ καλή ευκαιρία με ένα πολύ βιαστικό σουτ.
49΄ Ψηλοκρεμαστή μπαλιά του Δρίτσα με εξουδετερωμένο τον αντίπαλο τερματοφύλακα, η μπάλα καταλήγει στην οροφή του τέρματος.
58΄ σώζει ο Κικίδης εξ επαφής του Κλωνάρη. Είχε προηγηθεί σλάλομ του Μαζιώτη ο οποίος μάζεψε 3 αμυντικούς γύρω του αφήνοντας το πεδίο ελεύθερο
66΄ Γκολ. 2-1 ο Κλωνάρης με ευθύβολο σουτ αφού είχε προηγηθεί σέντρα του Δρίτσα, και ασθενής απόκρουση τερματοφύλακα και αμυντικού
74΄ χαμένη ευκαιρία από τον Έβερετ, δεν αξιοποίησε σέντρα του Μαζιώτη
84΄ Επικίνδυνο σουτ του Γεωργιάδη μπλοκάρει ο Μπαλασάκης

Διαιτητής: Γ. Φίτσας
Βοηθοί: Γ. Κρέτσιμος, Γ. Χαντζίκος
Παρατηρητής: Δημ. Κόκλας
Γιατρός: Κ. Οικονομόπουλος

Βύζας (Μάκης Πανταζής): Μπαλασάκης, Μουσκάι, Χάρμπαλης (64΄ Καραγιάννης, Έβερετ, Φλέγκας, Λαλαής, Βούκα (80΄ Μαυρονάσος), Πατσιονίδης (84΄ Εμετό), Δρίτσας, Κλωνάρης (86΄ Μήτσος), Μαζιώτης
Αναπληρωματικοί: Δρυμούσης, Ανδρέου, Πολυτάρχου

Αστέρας Μαγούλας (Δήμος Ρόκας): Στεφανάκης, Κικίδης (75΄ Κορωναίος), Τσατίδης (79΄ Πέππας), Βάσης Χ., Φίλης (86΄ Ράλλης), Θεοδωρόπουλος, Τσιανάκας, Βάσσης Η., Απαζίδης (72΄ Σούτος), Μεϊμαρίδης, Γεωργιάδης
Αναπληρωματικοί: Παπακωνσταντίνου, Παλιγγίνης Α., Παλιγγίνης Γ.

πηγη megaraorg.gr