E-Megara-GR
Uncategorized

ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟ ΜΙΜΑΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ

ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ …ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΜΑ !!

 Οι φίλοι του ΜΙΜΑ συνεχίζουν τα πάρτυ σε όλα τα γήπεδα της Αττικής,φτιάχνοντας για ένα ακόμη παιχνίδι φανταστική ατμόσφαιρα χωρίς να δημιουργήσουν το παραμικρό πρόβλημα…
Η ομάδα μας προηγήθηκε 2 φορές στο σκορ αλλά δεν κατάφερε να πάρει τελικά τους 3 βαθμούς της νίκης !
Στο 1ο λεπτό ο ΜΠΑΓΔΑΤΟΓΛΟΥ έκανε το 0-1 για το ΜΙΜΑ με απίστευτη λόμπα. Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ισοφάρισε σε 1-1 με απευθείας εκτέλεση φάουλ λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου.
Στο 2ο ημίχρονο ο ΜΠΑΓΔΑΤΟΓΛΟΥ έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στη ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ μας γράφοντας το 1-2 με κοντινό πλασέ, αλλά ο ΗΡΑΚΛΗΣ απάντησε ξανά με εκτέλεση φάουλ κάνοντας το τελικό 2-2.
Πολύ γρήγορος και όμορφος αγώνας με τις 2 ομάδες να κυνηγούν τη νίκη από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό.
ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ – ΧΑΡΗΣ ΚΟΥΣΤΕΡΗΣ: Υφαντής, Τζαφέρης, Συριανός, Νότας, Γκουτσούλας, Μανώλης, Βλαχοκυριάκος, Τοπάλης, Μπαγδάτογλου, Τουμπαρίδης, Πατσιονίδης. Ως αλλαγές βοήθησαν οι Χαμπιλάι, Μαρούδης, Λέζης, Δρυμούσης.

Βέβαια το αποτέλεσμα και η καλή εμφάνιση περνούν σε δεύτερη μοίρα για την οικογένεια της ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗΣ καθώς τον αγώνα σημάδεψε ο σοβαρός τραυματισμός του ΑΛΕΚΟΥ ΝΟΤΑ. Ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές του ΜΙΜΑ εύχονται ταχεία ανάρρωση στον ΑΛΕΚΟ και η διοίκηση θεωρεί υποχρέωση της να σταθεί στο πλευρό του ποδοσφαιριστή μέχρι να επανέλθει στους αγωνιστικούς χώρους . ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΑΛΕΚΟ!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΜΙΜΑ ΠΟΥ ΟΜΟΡΦΑΙΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΟΛΑ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ…
ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ !!!

ΑΟ ΜΙΜΑΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ