E-Megara-GR
Uncategorized

Υποψήφια βουλευτής η Σταυρούλα Δήμου

Υποψήφια βουλευτής με το ΚΙΝΑΛ η πρώην Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Σταυρούλα Δήμου

Συμπολίτισσες και συμπολίτες της Δυτικής Αττικής, Φίλες και φίλοι συναγωνιστές

Η περίοδος της κρίσης, την οποία βιώνουμε όλοι τα τελευταία 8 χρόνια, συνεχίζεται με την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ακόμη πιο έντονα γεμίζοντάς μας αβεβαιότητα για το μέλλον. Ο ελληνικός λαός θα κληθεί το 2019 να πάρει ίσως την πιο κρίσιμη απόφαση για τη διακυβέρνηση της χώρας στις εθνικές εκλογές. Η ευθύνη είναι συλλογική. Κανείς δεν περισσεύει και κανένας δεν μπορεί να αδιαφορεί.

Οι πολιτικές εξελίξεις και ο νέος εκλογικός νόμος, ο οποίος δίνει τη δυνατότητα στη Δυτική Αττική να εκλέξει πλέον τους δικούς της εκπροσώπους στο Κοινοβούλιο, που ζουν και εργάζονται στην περιοχή και κυρίως γνωρίζουν από πρώτο χέρι τα προβλήματά της, είναι μια ευκαιρία για τον τόπο, αφού ξέρουμε πολύ καλά πως η Δυτική Αττική δεν εκπροσωπείται εδώ και πολλά χρόνια στο Κοινοβούλιο.

Τα στελέχη του Κινήματος Αλλαγής στη Δυτική Αττική από την πρώτη στιγμή που άλλαξε ο εκλογικός νόμος με παρότρυναν να θέσω τον εαυτό μου σε μια νέα πορεία. Τους ευχαριστώ από την καρδιά μου για την εμπιστοσύνη τους και την πρότασή τους προς την Επιτροπή Ψηφοδελτίων του Κινήματος. Η σημερινή ανακοίνωση του ονόματός μου ως υποψήφια Βουλευτής Δυτικής Αττικής με το Κίνημα Αλλαγής είναι εξαιρετικά τιμητική και με αυξημένες ευθύνες. Ευχαριστώ την Πρόεδρο του Κινήματος Φώφη Γεννηματά και όλα τα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου, που επικύρωσαν την πρόταση της Νομαρχιακής Επιτροπής, για την εμπιστοσύνη τους και δηλώνω πως θα αγωνιστώ, όπως εξάλλου έκανα πάντα, με όλες μου τις δυνάμεις για να φέρουμε τη Δυτική Αττική εκεί που της αξίζει.

Με τη σημερινή ανακοίνωση κλείνει ένας πολύ σημαντικός κύκλος για τη ζωή μου. Υπηρέτησα με αυταπάρνηση και συνέπεια τον A’ και Β’ βαθμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για πολλά χρόνια και μάλιστα σε εποχές που η παρουσία μιας γυναίκας στην αυτοδιοίκηση δεν ήταν και πολύ εύκολη υπόθεση.
Ζω και εργάζομαι στη Δυτική Αττική και γνωρίζω πολύ καλά τα προβλήματά της. Προβλήματα για τη λύση των οποίων δεν θα σταματήσω ποτέ να αγωνίζομαι όπου και αν βρεθώ. Όπως έπραξα και τα τελευταία τέσσερα χρόνια από τη θέση της Αντιπολίτευσης στην Περιφέρεια Αττικής, όπου δεν έλειψα σχεδόν ποτέ από το Περιφερειακό Συμβούλιο και τις επιτροπές που συμμετείχα ενεργά παλεύοντας για τα συμφέροντα των πολιτών μαζί με τον Γιάννη Σγουρό, τον οποίο ευχαριστώ για την μέχρι τώρα συνεργασία και του εύχομαι καλή επιτυχία στο δικό του αγώνα για την Περιφέρεια Αττικής δηλώνοντας ότι θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε μαζί.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που πίστεψαν σε εμένα όλα αυτά τα χρόνια και συνεχίζουν να με στηρίζουν. Τους πολίτες της Δυτικής Αττικής που επανειλημμένα με τίμησαν με την ψήφο τους, τους συναγωνιστές μου, τους συνεργάτες μου και βεβαίως την οικογένειά μου και τους φίλους μου που είναι πάντα δίπλα μου.

Στον καινούργιο αυτό κύκλο που άνοιξε σήμερα σας θέλω δίπλα μου, γιατί η μάχη για τα προβλήματα είναι κοινή και όχι προσωπική.

Με γνωρίζετε πολύ καλά. Δεν τα παρατάω ποτέ και δίνω και τη ζωή μου για την προάσπιση των δικαιωμάτων των φτωχών και των αδυνάτων.
Για να δούμε επιτέλους τη Δυτική Αττική εκεί που την ονειρευόμαστε.

Καλό αγώνα!

Σταυρούλα Δήμου