E-Megara-GR
Uncategorized

Ο ΑΟ Μίμας καθάρισε το ντέρμπι με τον Βύζα 2-1

Ο Α. Ο Μίμας ήταν ο νικητής στο ντέρμπι των Μεγάρων που μπροστά σε 1000 περίπου θεατές επικράτησε του Βύζαντα με 2-1 και τον γκρέμισε από την κορυφή δίνοντας ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα.

Οι γηπεδούχοι του Χάρη Κουστέρη στο πρώτο ημίχρονο κυριάρχησαν είχαν τον έλεγχο του αγώνα και κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκόρ 20’ με δράστη τον Λαοκράτη Μπαγδάτογλου που εμεταλλεύτηκε τραγικό λάθος στην άμυνα του Βύζαντα.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Μάκη Πανταζή κατάφεραν να πάρουν τα ηνία του αγώνα να κάνουν ευκαρίες και να φέρουν το μάτς στα ίσια στο 90’ με σουτ του Εβερετ που εκμεταλλεύτηκε σέντρα από τα αριστερά του Κλωνάρη.

Ο Μίμας όμως κατάφερε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων σε μια ξαφνική αντεπίθεση να πετύχει το 2-1 με κοντινό σούτ του Βλακοκυριάκου μέσα από την περιοχή που έπιασε στο ύπνο την άμυνα του Βύζα.

Στο τέλος του αγώνα οι παίκτες του Μίμα πανηγύρισαν τη νίκη της ομάδος τους.

Αντίθετα στην λήξη κατήφεια και προβληματισμός στα αποδυτήρια αλλά και στην εξέδρα από την άσχημη εμφάνιση του Βύζαντα που γιορτάζει φέτος τα 90 χρόνια από την ίδρυσή του ενώ δεν έπεισε ότι είναι η ομάδα που πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα.

ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ:

14′ ο Μπαγδάτογλου έγινε κάτοχος της μπάλας από τα αριστερά  μπήκε στην μικρή περιοχή σούταρε και η μπάλα πέρασε ξυστά άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Ανδρέου.

20’ ΓΚΟΛΛΛΛΛ o Μπαγδάτογλου επωφελήθηκε λάθος στην άμυνα του Βύζαντα κέρδισε την μπάλα βρήκε εκτός θέσης τον τερματοφύλακα Ανδρέου και πλάσαρε 1-0.

44’ο Κλωνάρης έπιασε το σούτ μέσα από την περιοχή σούταρε πάνω από τα δοκάρια.

52’ο Κλωνάρης έδωσε την ασίστ στον Δρίτσα που μπήκε στην μικρή περιοχή σούταρε άουτ.

59’ ο Μπαγδάτογλου έδωσε στον Βλαχοκυράκο το σουτ πάνω από τα δοκάρια

61’ Σέντρα του Χάρμπαλη ο Καραγιάννης έπιασε την κεφαλιά ξυστά άουτ.

62’ φάουλ του Κλωνάρη η μπάλα έφτασε στον Εβερετ που έπιασε την κεφαλιά άουτ.

87’ κεφαλιά του Εβερετ έσωσαν πάνω στην γραμμή οι αμυντικοί του Μίμα.

Πολύ καλή η διαιτησία του Αριστείδη Αλιάγα. Βοηθοί: Νατσιόπουλος-Χαντζίκος.

ΑΟ ΜΙΜΑΣ-ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ(προπονητής Χάρης Κουστέρης); Μάππας, Τζαφέρης, Γκουτσούλας, Συριανός, Νότα, Μαρουλής, Λέζη(65’Τοπάλης), Μανώλης, Μπαγδάτογλου(90+ Ασπιώτης), Βλαχοκυριάκος, Πατσιονίδης(36’ Χαμπιλάι-81’ Τουμπαρίδης).

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ: Τουμπαρίδης, Ζόταλης, Ασπιώτης, Υφαντής, Δρυμούσης, Χαμπιλάι, Λύγδας.

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ(προπονητής Μάκης Πανταζής): Ανδρέου, Μουσκάι, Χάρμπαλης (80’Μαυρονάσος), Εβερετ, Εμετόβ, Κουρκούτης, Βούκα, Καραγιάννης, Φλέγκας, Κλωνάρης, Δρίτσας.

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ:Δέσκος, Μήτσος Α, Δρυμούσης, Μαυρονάσος, Κατσικούρης, Γκοσδής, Μήτσος Δ.

Αρκετοί φίλάθλοι βρέθηκαν στις εξέδρες του σταδίου Μεγάρων μεταξύ αυτών ο δήμαρχος Γρηγόρης Σταμούλης, ο Ιερόθεος Πολυχρόνης, ο Κλεάνθης Βαρελάς, από τον Ακράτητο ο Κώστας Μπαλής, από τον Πανελευσινιακό ο Μπάμπης Χαραλαμπίδης κ.α.

Ρεπορτάζ-φωτό: ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ-www.topiko24.gr