E-Megara-GR
Uncategorized

Εκστρατεία καθαρισμού από τα συνεργεία του Δήμου στο Αλεποχώρι.

Οργανωμένη και συντονισμένη προσπάθεια γενικού καθαρισμού και απομάκρυνση φερτών υλικών πραγματοποίησαν οι υπηρεσίες καθαριότητας υπό την συνεχή επίβλεψη της Αντιδημάρχου κ. Αγγελικής Παπακωνσταντίνου.

Πάνω από 10 ημέρες τα συνεργεία εκτός από την περισυλλογή κλαδιών από ιδιωτικά κλαδέματα, σκουπιδιών και φερτών υλών πραγματοποίησαν και εκτεταμένες εργασίες συντήρησης ηλεκτροφωτισμού.

Ωστόσο οι υπηρεσίες δεν έχουν μόνο να αναμετρηθούν με την τεράστια έκταση του Δήμου και τις δύσκολες συνθήκες αλλά και την ασυνειδησία και ανευθυνότητα ορισμένων οι οποίοι εναποθέτουν, ανεξέλεγκτα, σκουπίδια, κλαδιά και κάθε μορφής υλικά από καθαρισμούς, χωρίς ειδοποίηση, δημιουργώντας αυξημένους κινδύνους για τη δημόσια υγεία.

Ο Δήμος δίνει το δυναμικό παρών σε κάθε γωνιά όλων των ενοτήτων εντούτοις παρακαλεί όλοι να σεβόμαστε τον όμορφο τόπο μας. Όλοι μαζί να δείξουμε την πρέπουσα προσοχή και ο καθένας ξεχωριστά να επικοινωνεί με την γραμμή του Δημότη στο ΤΗΛ 15270 γιατί μέσα από την συνεννόηση, την επικοινωνία και την ενημέρωση λόγω της τεράστιας έκτασης του Δήμου μας δεν θα επιτρέψουμε ΦΑΙΝΌΜΕΝΑ υποβάθμισης της περιοχής που κάποιοι επιδιώκουν για προσωπικά τους συμφέροντα!!!!