E-Megara-GR
Uncategorized

Κινέτα:Ευχαριστήρια ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Συλλ. Κινεττας

Η Ομοσπονδία Συλλόγων Κινέτας εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

Ευχαριστούμε τον Κο Κλεάνθη Βαρελά για την συγχαρητήρια επιστολή του προς το νέο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Συλλ. Κινεττας όπως επίσης τον ευχαριστούμε που είναι πάντα κοντά στην Κινεττα και στα προβλήματα της.

Η επιστολή

Πρός Δ.Σ. Ομοσπονδίας Συλλόγων Κινέτας
Θέμα: Συγχαρητήρια επιστολή

Με την επιστολή αυτή θέλω να σας συγχαρώ για την εκλογή σας στο διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας Συλλόγων Κινέτας.
Σας εύχομαι μέσα από την καρδιά μου καλή επιτυχία και καλή σταδιοδρομία σε ένα τόσο σημαντικό έργο που καλείστε να υπηρετήσετε και όλοι μαζί ενωμένοι, με ομαδικό πνεύμα εργασίας και συνεργασίας, να ανταπεξέλθετε άξια στις απαιτήσεις σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία καταστάσεων που διανύουμε.
Με την καταστροφική πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου η Κινέτα δέχτηκε ένα μεγάλο πλήγμα που όμοιο του δεν έχει υπάρξει έως σήμερα και όλοι μας ευχόμαστε να μην ξανασυμβεί. Όμως οι μεγάλες προκλήσεις στη ζωή θέλουν το κεφάλι ψηλά και αντοχή για να αντιμετωπιστούν. Θεωρώ ότι έχετε τη δύναμη και τα προσόντα να τα καταφέρετε, να ανεβάσετε την Κινέτα ψηλότερα σε κάθε τομέα και να την αναδείξετε σε περιοχή πρότυπο ανάπτυξης, ευημερίας και έλξης επισκεπτών από όλο τον κόσμο.
Ως αντιδήμαρχος, ως δημοτικός σύμβουλος και ως πολίτης υπήρξα πάντα στο πλευρό των κατοίκων της Κινέτας και γνώστης όλων των προβλημάτων της περιοχής προτείνοντας εφικτές λύσεις και δρώντας όπου απαιτούνταν. Το αυτό θα συνεχίσω να πράττω και στο μέλλον από όποια θέση και αν βρίσκομαι.

Κλεάνθης Ι.Βαρελάς
Καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Δημοτικός Σύμβουλος Μεγαρέων
Πρ.Αντιδήμαρχος Μεγαρέων