E-Megara-GR
Uncategorized

Mεγάλη επιτυχία των αστυνομικών της Ασφάλειας Μεγάρων

Στην «φάκα» των αστυνομικών της Ασφάλειας Μεγάρων 2 αλλοδαποί που ρήμαζαν αυτοκίνητα στο παρκινγκ των Goody΄S

Ακόμη μια μεγάλη επιτυχία πρόσθεσαν στο ενεργητικό τους οι άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας (Τ.Α. Μεγάρων).

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν 2 άτομα τα οποία πραγματοποιούσαν κλοπές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα στον χώρο των Σ.Ε.Α. Αθηνών – Κορίνθου και αντίστροφα, συγκεκριμένα στο χώρο παρκινγκ των Goody΄S.

Πρόκειται για 2 αλλοδαπούς (Αλβανικής και Αλγερινής υπηκοότητας), ηλικίας μεταξύ 35 και 40 ετών, όπου μετά από την ταυτοποίηση που έγινε μέσω των δακτυλικών αποτυπωμάτων, γνωστοποιήθηκε ότι από τον προηγούμενο Μάιο έχουν διαπράξει 37 κλοπές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα μόνο στην συγκεκριμένη περιοχή, ενώ το παρελθόν τους είναι βεβαρημένο με σωρεία κλοπών, εκβιασμών, διακίνησης ναρκωτικών και όπλων.

Πως δρούσαν οι κλέφτες…

Οι δράστες αφού παρακολουθούσαν για λίγα λεπτά μέσα από αυτοκίνητο που συνήθως νοίκιαζαν, προσέγγιζαν τα αυτοκίνητα – κυρίως αυτά που ήταν στην κατοχή τουριστών, ή παραθεριστών – τα έσπαγαν και αποσπούσαν χρήματα, τιμαλφή, Laptops, κινητά τηλέφωνα, tablet, αλλά ακόμη και ρούχα!

Αξιοσημείωτο είναι, πως είχαν έτοιμους αγοραστές, αφού την ίδια ημέρα πωλούσαν τα κλοπιμαία, κάτι που αποκαλύφθηκε όταν οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο στα σπίτια τους στις περιοχές του Αγίου Παντελεήμονα και της Κυψέλης, δίχως όμως να βρουν το παραμικρό από τα κλοπιμαία!

Η σύλληψη των κλεφτών πραγματοποιήθηκε έπειτα από οργανωμένη επιχείρηση των ανδρών του Τ.Α. Μεγάρων η οποία έλαβε χώρα το απόγευμα της Πέμπτης 20 Σεπτέμβριου 2018.

Οι συλληφθέντες προσπάθησαν να κλέψουν ακόμη ένα αυτοκίνητο στα Σ.Ε.Α. προς Αθήνα όμως για κακή τους τύχη, η απόπειρα απέτυχε όταν ηλικιωμένη γυναίκα που πάρκαρε δίπλα στο αυτοκίνητο που είχαν αποφασίσει να χτυπήσουν, τους χάλασε τα σχέδια.
Μετά την αποτυχημένη τους απόπειρα, επιβιβάστηκαν στο ασημί HUNDAI GETZ που είχαν στην κατοχή τους και προσπάθησαν να διαφύγουν μέσω της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών – Κορίνθου.

Όμως, αυτοκίνητο της Ασφάλειας με συμβατικές πινακίδες τους ακολούθησε, όπου στο ύψος των διοδίων της «Ολυμπίας Οδού» στην Ελευσίνα οι αστυνομικοί τους ακινητοποίησαν και τους συνέλαβαν, δίχως οι δράστες να προβάλλουν αντίσταση.

Στο ασημί HUNDAI GETZ, οι αστυνομικοί βρήκαν όλα τα … σύνεργα της «δουλειάς» των κλεφτών, οι οποίοι πρέπει να σημειωθεί ότι για μικρά χρονικά διαστήματα νοίκιαζαν αυτοκίνητα για να μην γίνεται αντιληπτή η παράνομη δράση τους.

Οι συλληφθέντες σήμερα τον απόγευμα θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

πηγη ΑΙΧΜΗ ΜΕΓΑΡΩΝ
Επιμέλεια – Ρεπορτάζ: Ιερόθεος Ιωάννου