E-Megara-GR
Uncategorized

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΩΝ ΚΟΥΝΟΥΠΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ανακοινώνεται ότι στα πλαίσια της καταπολέμησης των κουνουπιών για την αντιμετώπιση νοσημάτων που μεταδίδονται από αυτά τα έντομα κρίθηκε αναγκαίο να πραγματοποιηθεί ακμαιοκτονία με ULV εφαρμογή από εδάφους στην ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟ.
Ο ψεκασμός θα γίνει τη ΔΕΥΤΕΡΑ 13 Αυγούστου 2018, από ώρας 23.00 μέχρι 05.00 το ξημέρωμα της Τετάρτης 14 Αυγούστου περιφερειακά των οδών Φανερωμένης, Γεωργίου Παπανδρέου,25ης Μαρτίου και περιμετρικά του Νεκροταφείου της Νέας Περάμου.
Για το λόγο αυτό θα πρέπει τα καταστήματα και ιδιαίτερα οι επιχειρήσεις εστίασης να παραμείνουν κλειστές τη συγκεκριμένη ημερομηνία και τις ώρες που προαναφέρονται να αποφεύγεται η κυκλοφορία των πολιτών ΚΑΙ για μία ώρα μετά τον ψεκασμό.
Η ενέργεια αυτή είναι ΕΚΤΑΚΤΗ και γίνεται για λόγους ΠΡΟΛΗΨΗΣ και είναι συμπληρωματική των συμβατικών μεθόδων, που ήδη έχουν χρησιμοποιηθεί.
Για οποιεσδήποτε πρόσθετες πληροφορίες στην Δνση Υγειονομικού Ελέγχου και Περιβαλλοντικής Υγιεινής της Περιφέρειας Δυτικής Αττικής ( αρμόδιος κ. Γ. Κιαχόπουλος τηλ: 213 1601 312).