E-Megara-GR
Uncategorized

Μουσική εκδήλωση έκπληξη από Μεγαρίτες λαϊκούς οργανοπαίκτες και τραγουδιστές το βράδυ της παραμονής του Σωτήρος

Την Κυριακή 5 Αυγούστου 2018, παραμονή της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος, μετά τη λειτουργία στο ομώνυμο γραφικό εκκλησάκι στην πλατεία “Σωτήρος” στα Μέγαρα, έλαβε χώρα μία ωραία μουσική εκδήλωση – έκπληξη για όσους βρέθηκαν εκεί, όταν μία γνώριμη μουσική Μεγαρίτικη παρέα ανέλαβε να ψυχαγωγήσει τους συμπολίτες με ένα πλουσιότατο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, που διήρκεσε αρκετά μετά από τα μεσάνυχτα.
Η εκδήλωση αυτή τελέστηκε στο πλαίσιο της ιδέας πού είχε και της πρωτοβουλίας του γνωστού συμπολίτη Βιολιστή ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΝΤΑΖΗ και τη συμμετοχή γνωστών στην πόλη μας Μεγαριτών μουσικών οργανοπαικτών και τραγουδιστών, που με εξαιρετικό κέφι παρουσίασαν ένα εκπληκτικό μουσικό πρόγραμμα που ικανοποίησε κι ενθουσίασε το κοινό που κατέκλυσε το χώρο της πλατείας και γέμισε τα καταστήματα γύρω από αυτήν.
Στην μουσική κομπανία εκτός του ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΝΤΑΖΗ, ο οποίος κέντησε με τις δοξαριές του στο Βιολί, συμμετείχαν: Πέτρος Δρομπόνης Ακκορντεόν, Μάκης Μπακαούκας Αρμόνιο, Θωμάς Πανταζής Ντράμς, Δημήτρης Μαυρονάσος Κιθάρα, Λεωνίδας Κρητικός και Σπύρος Σκλαβούνος Μπουζούκι και τραγούδι, Σπύρος Στρατούρης τραγούδι όπως και η Ευαγγελία Κοντοπούλου με εξαιρετικές ερμηνείες.
Στην εκδήλωση αυτή όλοι οι οργανοπαίκτες και τραγουδιστές συμμετείχαν ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ!
Στην μουσική αυτή βραδιά παραβρέθηκε ο Αντιδήμαρχος κ. Κώστας Φυλακτός ενώ παρών ήταν και ο Βουλευτής της Περιφέρειας Αττικής κ. Θανάσης Μπούρας.

Ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόρης Σταμούλης το ίδιο βράδυ ήταν στην Αρχαία Κόρινθο στο πλευρό των μελών της Θεατρικής Ομάδας της ΔΗΚΕΔΗΜΕ και του Δήμου Μεγαρέων που παρουσίασαν την κωμωδία του Μολιέρου “ Ο ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙΑΤΗΣ “, συμμετέχοντας στο φεστιβάλ Θεάτρου του Δήμου κορινθίων.

Εκ του Γραφείου Επικοινωνίας
& Δημοσίων Σχέσεων