E-Megara-GR
Uncategorized

Ακόμη ένα κρούσμα των κουνουπιών από τα Μέγαρα!

Δυστυχώς δεν έχουν σταματημό τα περιστατικά ασθενών από την περιοχή μας που «χτυπήθηκαν» από τα κουνούπια, αφού ακόμη μια γυναίκα από τα Μέγαρα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και υποβάλλεται σε ενδοφλέβια θεραπεία. Φαίνεται ξεκάθαρα ότι παρά τη συστηματική λήψη μέτρων ατομικής προστασίας από τα κουνούπια που συνιστούν τα στελέχη του ΚΕΕΛΠΝΟ, εντούτοις τα κρούσματα στην περιοχή μας αυξάνονται και αυτό είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό. Πρόκειται για μια αρκετά σοβαρή κατάσταση, αφού τολμούμε να αναφέρουμε πως τα κουνούπια αποτελούν «λαίλαπα» και επιβάλλεται τα μέτρα πρόληψης να ενταθούν, ώστε οι επόμενες μήνες του καλοκαιριού να μην είναι εφιαλτικοί για τους συμπολίτες μας.

Δεν δέχεται αιμοληψίες από κατοίκους των Μεγάρων το Θριάσιο νοσοκομείο

Η σοβαρότητα της κατάστασης φαίνεται και από την απόφαση που (για λόγους προστασίας), έλαβε η διοίκηση του Θριάσιου νοσοκομείου. Σύμφωνα με την απόφαση δεν γίνονται αποδεκτές οι αιμοληψίες (για κάθε περίπτωση) από κατοίκους των Μεγάρων, ενώ δεν γνωρίζουμε εάν αυτό ισχύει και για τους κατοίκους του Θριασίου πεδίου. Βέβαιο είναι πως συμπολίτες μας που είτε είναι αιμοδότες είτε χρειάστηκε να δώσουν αίμα για κάποιον ασθενή δεν έγιναν δεκτοί.
Όπως μπορεί να διαπιστώσει κανείς, η κατάσταση έχει ξεπεράσει κάθε όριο, παρά τον συναγερμό που έχει σημάνει στις υγειονομικές αρχές για τις λοιμώξεις από τον ιό του Δυτικού Νείλου που μεταδίδεται κυρίως μέσω του τσιμπήματος μολυσμένων «κοινών» κουνουπιών.

πηγη ΑΙΧΜΗ ΜΕΓΑΡΩΝ