E-Megara-GR
Uncategorized

Τραγική κατάληξη είχαν οι προσπάθειες αναζήτησης ενός 80χρονου

Τραγική κατάληξη είχαν οι προσπάθειες αναζήτησης ενός 80χρονου που είχε εξαφανιστεί από τις 31 Μαρτίου 2018 στη περιοχή μας και για τον οποίο είχε σημάνει SILVER ALERT από την Ελληνική Αστυνομία.

Συμπολίτης ο οποίος την Κυριακή πραγματοποιούσε μια βόλτα με τα σκυλιά του στην περιοχή Άνω Πευκενέα – Ρίπες βρέθηκε μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες βρήκε πτώμα το οποίο ήταν ακέφαλο αφού το κεφάλι του βρέθηκε από τα σκυλιά 20 περίπου μέτρα μακριά από το υπόλοιπο σώμα. Μπροστά στο μακάβριο αυτό εύρημα ο συμπολίτης ειδοποίησε άμεσα τους άνδρες της Ασφάλειας; Μεγάρων οι οποίοι μετέβησαν επιτόπου στην περιοχή συνοδευόμενοι από το εγκληματολογικό.
Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες λένε πως δεν είναι απίθανο το πτώμα να ανήκει στον Εμμανουήλ Κουκουράκη που είχε εξαφανιστεί στα τέλη Μαρτίου στη περιοχή Λούμπα (μεταξύ Μεγάρων και Αλεποχωρίου), κάτι που προκύπτει από τα πρώτα στοιχεία και ιδιαίτερα από τα ρούχα που φορούσε όταν εξαφανίστηκε.
Αναμένεται ιατροδικαστική έκθεση καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ιατροδικαστής που έχει αναλάβει την υπόθεση έχει δώσει εντολή για εξέταση DNA.

πηγη ΑΙΧΜΗ ΜΕΓΑΡΩΝ