E-Megara-GR
Uncategorized

«Σταθμός … μεταφόρτωσης» και χωματερή το εργοτάξιο του Δήμου Μεγαρέων

Καταγγελία από τον π. Δήμαρχο Γιαν. Μαρινάκη στο Α.Τ. Μεγάρων

Ήταν 2:30 μ.μ. όταν δεχθήκαμε τηλεφώνημα από τον π. Δήμαρχο κ. Γιάννη Μαρινάκη, που μας καλούσε μα επισκεφθούμε τις εγκαταστάσεις του εργοταξίου του Δήμου Μεγαρέων που βρίσκονται παραπλεύρως της ΠΕΟΑΚ, γνωστοποιώντας μας ότι ένα μεγάλο τμήμα του χώρου έχει μετατραπεί σε… «σταθμό μεταφόρτωσης».

Παρόντες οι κ.κ. Γιαν. Μαρινάκης και Θαν. Δρένης που μας ενημέρωσαν ότι κλήθηκαν άμεσα άνδρες του Α.Τ. Μεγάρων που κατέγραψαν όλα όσα και εμείς αποθανατίσαμε με τον φακό της ΑΙΧΜΗΣ.
Οι φωτογραφίες που παρουσιάζουμε, μαρτυρούν πως ο συγκεκριμένος χώρος έχει μετατραπεί σε χώρο εναπόθεσης όχι μόνο κλαδιών αλλά και κάθε λογής απορριμμάτων (καναπέδες, στρώματα κλπ).

Γιαν. Μαρινάκης: Η διοίκηση του Δήμου λειτουργεί χωρίς κανέναν φραγμό

Μιλώντας αποκλειστικά στην ΑΙΧΜΗ ο π. Δήμαρχος Μεγαρέων κατήγγειλε την διοίκηση του κ. Σταμούλη «για ασυδοσία», τονίζοντας χαρακτηριστικά: Η σημερινή διοίκηση του Δήμου, λειτουργεί χωρίς κανέναν φραγμό, αγνοώντας τους κινδύνους που μπορεί να προκαλέσουν στην δημόσια υγεία οι πρακτικές που ακολουθεί, αφού το εργοτάξιο βρίσκεται εντός του αστικού ιστού της πόλης των Μεγάρων». Ο κ. Μαρινάκης μας έκανε επίσης γνωστό ότι οι άνδρες του περιπολικού της Αστυνομίας που κατέγραψαν την κατάσταση που επικρατεί στο χώρο, διαπίστωσαν πως εκτός από κλαδιά υπάρχουν και σκουπίδια, κάτι που είναι ιδιαίτερα σοβαρό αφού παραβιάζεται βάναυσα ο περιβαλλοντικός νόμος.

πηγη ΑΙΧΜΗ ΜΕΓΑΡΩΝ