E-Megara-GR
Uncategorized

Απαγόρευση διέλευσης οχημάτων τις ώρες διεξαγωγής της διοργάνωσης του 3ου Αγώνα Λιμένων

Απαγόρευση διέλευσης οχημάτων από την συμβολή του δρόμου Περάματος Μεγάρων
έως και το παρκινγκ της Πάχης Μεγάρων, την Κυριακή 6 Μαΐου 2018
κατά τις ώρες διεξαγωγής της διοργάνωσης του 3ου Αγώνα Λιμένων

Όπως είναι γνωστό, ο Δήμος Μεγαρέων δια των Τοπικών Συμβουλίων των Δημοτικών Κοινοτήτων Μεγάρων και Νέας Περάμου, διοργανώνει τον 3ο Αγώνα Δρόμου Λιμένων Μεγάρων – Νέας Περάμου, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 06 Μαΐου 2018 & ώρα: 10:00 π.µ., και όπου θα λάβουν χώρα διαδρομές των 9,0 χλµ (Λιμάνι Πάχης Μεγάρων – Λιμάνι Νέας Περάμου) & των 18,0 χλµ (Λιμάνι Νέας Περάμου – Λιμάνι Πάχης Μεγάρων – Λιμάνι Νέας Περάμου).
Να σημειωθεί ότι και οι δυο διαδρομές θα διέρχονται από τον αναγνωρισμένο και προστατευόμενο υγροβιότοπο – περιφερειακό πάρκο του Βουρκαρίου Μεγάρων.
Στο πλαίσιο αυτό γίνεται γνωστό προς τους συνδημότες μας ότι με την υπ’ αριθμ. 24/2018 ομόφωνη απόφαση του Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Μεγαρέων, απαγορεύεται η διέλευση οχημάτων από την συμβολή του δρόμου Περάματος Μεγάρων με τον δρόμο Βουρκαρίου-Λάκκας έως και το παρκινγκ της Πάχης Μεγάρων, την Κυριακή 06 Μαϊου 2018 κατά τις ώρες διεξαγωγής της διοργάνωσης (09.30 – 12.15) π.μ. , µε γνώμονα την όσο το δυνατόν ασφαλέστερη διαδρομή για τους δρομείς που θα συμμετάσχουν.
Αρμόδιο για την τήρηση των ανωτέρω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων ορίζεται το Τμήμα Τροχαίας Μεγάρων – στην εδαφική αρμοδιότητα του οποίου θα διεξαχθεί ο αγώνας – και το οποίο έχει ενημερωθεί σχετικά.

Εκ του Γραφείου Επικοινωνίας
& Δημοσίων Σχέσεων