E-Megara-GR
Uncategorized

Κλοπή αυτοκινήτου στο πάρκινγκ του σταθμού Μεγάρων

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, ξημερώματα Τρίτης εκλάπη αυτοκίνητο επαγγελματικής χρήσης που ήταν σταθμευμένο στο δημοτικό χώρο στάθμευσης, στο παλιό σιδηροδρομικό σταθμό, στο κέντρο των Μεγάρων.

Το περιστατικό δείχνει ότι παρά τη μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας και τις συλλήψεις ατόμων που ανήκαν σε σπείρα που διακινούσε αυτοκίνητα, η εγκληματικότητα είναι μια «λερναία ύδρα» στην περιοχή μας.

Όσον αφορά ιδιαίτερα την περιοχή του σταθμού, που λόγω εγκατάλειψης μιας μεγάλης έκτασης στο κέντρο της πόλης εγκυμονεί κινδύνους, αναμένεται η αξιοποίησή του από τον Δήμο Μεγαρέων, μετά την συμφέρουσα οικονομικά μίσθωση που πέτυχε από την ΓΑΙΑ ΟΣΕ που εγκρίθηκε πριν λίγες μέρες από το Δημοτικό Συμβούλιο Μεγάρων. Μέχρι όμως να γίνει αυτό, που έχει εξαγγελθεί πολλάκις στο πρόσφατο παρελθόν, το κεντρικότερο σημείο της πόλης, κάτω από την κεντρική πλατεία, φιλοξενεί τον δημοτικό χώρο στάθμευσης, και δίπλα από αυτόν μια μεγάλη εγκατελειμμένη έκταση, κίνδυνο για την δημόσια υγεία και την ασφάλεια των πολιτών, ως φαίνεται.

πηγη enimerosi-news.gr