E-Megara-GR
Uncategorized

Στα Μέγαρα ο Πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης

Επίσκεψη στην πόλη των Μεγάρων πραγματοποίησε το Σάββατο 21 Απριλίου 2018 ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.
Από νωρίς το πρωί ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης βρέθηκε σε πρότυπες αγροπτηνοτροφικες μονάδες της περιοχής, όπως στις εγκαταστάσεις του Πτηνοτροφικου Συνεταιρισμου Μεγάρων, στις εγκαταστάσεις του Συνεταιρισμου Παραγωγών Κηπευτικων Μεγάρων, στη μονάδα επεξεργασίας οστρακων του Ανδρέα Πετρόπουλου, στο οινοποιείο του Εμμανουήλ. Λουκά κλπ θέλοντας να έχει προσωπική εικόνα για την άλλη, την καλή πλευρά της οικονομίας καθώς πρόκειται για μονάδες που παίζουν σημαντικό ρόλο στην τόνωση της τοπικής οικονομίας.

Ο κ. Μητσοτάκης είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί αρκετά τοπικά καταστήματα ενώ στην περιοδεία του σε Cafe της πλατείας Λυταρα συναντήθηκε και συνομίλησε με πολύ κόσμο αλλά και με στελέχη της ΟΝΝΕΔ.
Τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης συνόδευαν οι βουλευτές Γ. Μαρτινου Μ. Βοριδης Γ. Βλάχος Θ. Μπούρας Β. Οικονόμου Λ. Αυγενακης ο Περιφερειαρχης του κόμματος Θ. Δρενης ο πρόεδρος της Νομαρχιακής Γιάννης Λιναρδος ο πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης Γ. Σακελλαρίου ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Μεγάρων Σωτήρης Πιλιλης ο υπεύθυνος Αγροτικού τομέα Μ. Λελης ο π. Δήμαρχος Μεγαρέων Γιάννης Μαρινάκης οι πολιτευτες Γ Κότσιρας και Χαρά Ξάνθη ο τ. Αντιδήμαρχος και ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Κλεάνθης Βαρελας

πηγη ΑΙΧΜΗ ΜΕΓΑΡΩΝ