E-Megara-GR
Uncategorized

Mε απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Ψαρευτική συνάντηση στη Βαρεα Μεγαρων

Ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Βαρέας Μεγάρων Άγιος Νικόλαος με την συνεργασία της Ακαδημίας Αλιευτικών Δραστηριοτήτων Ελλάδος πραγματοποίησε το 2ο Ερασιτεχνικό Πρωτάθλημα αλιείας από την ακτή

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου του συλλόγου

Ψαρευτική συνάντηση

Ο σύλλογος μας σε συνεργασία με την Ακαδημία Αλιευτικών Δραστηριοτήτων Ελλάδος πραγματοποίησε το 2ο Ερασιτεχνικό Πρωτάθλημα αλιείας από την ακτή, στην πανέμορφη παραλία της Βαρέας Μεγάρων και με την συμμετοχή 22 ερασιτεχνών ψαράδων, μεταξύ των οποίων 4 γυναίκες και 2 νέα παιδιά. Οι αθλητές της Ακαδηµίας Αθλητικών δραστηριοτήτων συμμετέχουν σε διεθνή τουρνουά αλιείας (Τυνησία, Γαλλία, Αγγλία, Ιταλία, Μαρόκο, Αλγερία, Ολλανδία, Σλοβενία) κατακτώντας τεράστιες διακρίσεις και είναι τιμή μας που για ακόμα μια φορά αγωνίστηκαν στην περιοχή μας.

Ο σύλλογός μας θεωρεί υποχρέωση του να στηρίξει τους αλιείς γιατί πρόκειται για μια δραστηριότητα Αθλητική, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, που τη χρειαζόμαστε. 
Πέρα από την απασχόληση που προσφέρει υπηρετούνται αξίες μόνο και μόνο με την παρουσία τους και τη δράση τους στην περιοχή μας. 
Η ανάγκη σεβασμού και προστασίας του περιβάλλοντος τόσο του κοινωνικού όσο και του φυσικού καθίσταται επιβεβλημένη πλέον από όλους μας και δεν πρέπει να μένουμε θεατές αλλά πρωταγωνιστήσουμε για το μέλλον το δικό μας και του τόπου που θα παραδώσουμε στις επόμενες γενεές.

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του συλλόγου εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες στους Δημοτικούς Συμβούλους κ. Κλεάνθη Βαρέλα, κ. Αθανάσιο Ζάλη, κ. Αθανάσιο Δρένη για την παρουσία τους στον διαγωνισμό και την στήριξη τους στον σύλλογο.

Τα τοπικά προϊόντα της “Μεγαρικής γής” που προσφέρθηκαν στους αθλητές ήταν προσφορά του κ. Στέλιου Καρβέλα www.megarisgoods.gr και του κ Αθανασίου Βόρδου. Ευχαριστούμε τον κ. Σταμάτη Καρατσόλη για την προσφορά για τα αναψυκτικά και τις γευστικές απολαύσεις που πρόσφερε στους αθλητές και τους θεατές που παραβρέθηκαν για να παρακολουθήσουν το διαγωνισμό.

Εκ του ΔΣ

Η Ακαδημία Αλιευτικών Δραστηριοτήτων ευχαριστεί τον Σύλλογο Βαρέας Μεγάρων
Με μήνυμά του, ο Γενικός Αρχηγός της Ακαδημίας  Αλιευτικών Δραστηριοτήτων Ελλάδος Αλέξανδρος Σαπουνάκης ευχαριστεί τον Εξωραϊστικό Σύλλογο Βαρέας Μεγάρων, και ιδιαίτερα τον πρόεδρό του Γιάννη Βαρελά, για την φιλοξενία του δεύτερου αγώνα του πρωταθλήματος αλιείας 2018 το οποίο πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 15 Απριλίου
Την Κυριακή 15 Απριλίου 2018 συνεχίστηκε το 2ο Ερασιτεχνικό Πρωτάθλημα αλιείας από την ακτή της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΛΙΕΥΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ με την πραγματοποίηση του 2ου αγώνα στην πανέμορφη παραλία της Βαρέας Μεγάρων και με την συμμετοχή 22 ερασιτεχνών ψαράδων μεταξύ των οποίων 4 γυναίκες και δύο νέα παιδιά !!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ τον Πρόεδρο του Εξωραϊστικού & Πολιτιστικού συλλόγου ΒΑΡΕΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ “Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ” κ. Γιάννη Βαρελά και το Δ.Σ για την θερμή φιλοξενεία .
Η πραγματοποίηση αγώνων αλιείας από την ακτή της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΛΙΕΥΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ στην παραλία της Βαρέας ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΘΕΣΜΟΣ !!!!
Με σεβασμό στο περιβάλλον, με κέφι και χαρά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ υλοποιούμε τον κύριο στόχο μας που εκφράζεται μέσα από μία και μόνο φράση : ” ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΨΑΡΕΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ ” 
Ευχαριστούμε πολύ τους Δημοτικούς Συμβούλους του Δήμου Μεγαρέων κ.κ. Αθανάσιο Ζάλη, Αθανάσιο Δρένη και Κλεάνθη Βαρελά για την παρουσία του και τα καλά τους λόγια !!
Ευχαριστούμε τον κ. Σταμάτη Καρατσόλη για την προσφορά του στους συμμετέχοντες !!
Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο μας Νίκο Αλεφραγκή που είναι πάντα κοντά στην ομάδα μας !!!
Ευχαριστούμε ΟΛΟΥΣ τους συμμετέχοντες για το αγωνιστικό τους πάθος, για το κέφι τους αλλά ΚΥΡΙΩΣ για το ΗΘΟΣ τους !!!
Το έχω γράψει πολλές φορές αλλά δεν θα κουραστώ ποτέ να το επαναλαμβάνω… ΩΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΛΙΕΥΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ, ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ .
Συναθλητές και συναθλήτριες ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ .
Φίλοι ερασιτέχνες ψαράδες, ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ που μας εμπιστεύστε, που έρχεστε κοντά μας, που ΟΛΟΙ μαζί ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΨΑΡΕΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ
Ο Γενικός Αρχηγός της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΛΙΕΥΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
Αλέξανδρος Σαπουνάκης