E-Megara-GR
Uncategorized

ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΟΛΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΑΜΟΥΛΗ

Δυστυχώς γι΄αυτούς, ευτυχώς για τους δημότες και την κοινωνία μας, ο Γιάννης έχει αυτό που δεν έχει το γραφείο δημοσίων σχέσεων της Ένωσης πολιτών.
Ο Γιάννης έχει αποδείξει ότι έχει διαχρονικά τη σοβαρότητα και την ευθύνη των λόγων και των πράξεων του.
Έτσι μόνο μπορεί να απαντήσει κάποιος με κοινή λογική σε ένα απρόσωπο, ανώνυμο και ανυπόγραφο δελτίο τύπου γραφείου δημοσίων σχέσεων μιας παράταξης που διοικεί εδώ και 4 ολόκληρα χρόνια το δήμο μας.
Από το τελευταίο δελτίο – απάντηση στην ενυπόγραφη τοποθέτηση μου για το ΓΠΣ, αυτό που μπορεί να συμπεράνει κάποιος είναι ότι οι συντάξαντες το δελτίο έχουν μεγάλες ικανότητες στην αντιγραφή, αλλά συγχρόνως διακατέχονται από σοβαρό κόμπλεξ κατωτερότητας, δείγμα της έλλειψης νοητικού και πνευματικού επιπέδου.
Αφού αντέγραψαν από την δική μου συνέντευξη τα βήματα που ακολουθούνται μέχρι να γίνει ΦΕΚ ένα ΓΠΣ, με κατηγόρησαν ότι εγώ πρότεινα απαράδεκτες και καταστροφικές προτάσεις για την πόλη των Μεγάρων.
Για να τονίσω το μέγεθος της έλλειψης παιδείας που διακατέχονται, υπενθυμίζω ότι ο κ. Σταμούλης και οι συνεργάτες του συμμετείχαν και υπερψήφισαν την πρόταση μας για το ΓΠΣ στο δημοτικό συμβούλιο το Σεπτέμβριο του 2013.

Αν υπήρχαν σ΄αυτή τη συνεδρίαση οι απαράδεκτες και καταστροφικές προτάσεις της διοίκησης μου στο υπό έγκριση ΓΠΣ, τότε γιατί τις ψήφισαν;

Είναι άσκοπο να ασχοληθώ άλλο με αυτό το θέμα.
Επικαλούμαι μόνο τις δηλώσεις – μαρτυρίες τόσο του κ. Αθ. Μπούρα, Βουλευτή της περιφέρειας μας, όσο και του κ. Σωκρ. Αλεξιάδη τ. Γενικού Γραμματέα ΥΠΕΚΑ, αρμόδιου για την υπογραφή εγκεκριμένων ΓΠΣ, οι οποίοι ρωτήθηκαν για το συγκεκριμένο θέμα.
Όμως αυτοί που θέλουν να προστατεύσουν το δήμο από τον κακό τ. Δήμαρχο Μαρινάκη και μπλοκάρουν το έτοιμο προς υπογραφή ΓΠΣ, έρχονται σήμερα και αποφασίζουν να επιδοτήσουν τους Ρομά που ζουν στα παραπήγματα του Βλυχού, ώστε να νοικιάσουν σπίτι ή διαμέρισμα στα Μέγαρα και τη Νέα Πέραμο!
Σε αυτούς δε που έχουν ιδιόκτητο οικόπεδο εντός ή εκτός σχεδίου πόλεως, τους προσφέρουν έτοιμο οικίσκο για να τον εγκαταστήσουν στο οικόπεδο τους, χωρίς καμία διαδικασία και έλεγχο νόμιμης εγκατάστασης.

Και ερωτώ, σε ποιον φτωχό συμπολίτη μας προσφέρθηκαν παρόμοια οφέλη από τη διοίκηση του κ. Σταμούλη;

Η πρόταση της διοίκησης του κ. Σταμούλη αποτελεί βόμβα στα θεμέλια της κοινωνίας μας.
Με την απόφαση του αυτή ο κ. Σταμούλης επισημοποιεί την ήδη εγκατεστημένη βία και παραβατικότητα εντός του κοινωνικού ιστού των πόλεων των Μεγάρων και της Νέας Περάμου.
Αυτοί που έκαναν σημαία προεκλογικά ότι θα έφερνα τους Ρομά Χαλανδρίου στο όρος Πατέρας, σήμερα με δική τους πρόταση και απόφαση, φέρνουν τους περιφερόμενους Ρομά του Βλυχού δίπλα στα σπίτια μας και μάλιστα με επιδότηση ενοικίου ύψους 400 ευρώ!
Καλώ τον κ. Σταμούλη και τους συνεργάτες του να πάρουν αμέσως πίσω την αυτή την απόφαση – κόλαφο για τον τόπο μας.
Διαφορετικά μια είναι η λύση,

ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ!!!!!!!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ
Ιατρός – Χειρουργός
Δημοτικός Σύμβουλος
τ. Δήμαρχος Μεγαρέων