E-Megara-GR
Uncategorized

Γ. Μπερδελής: Εικόνες καταστροφής του παλιού σχολείου στο Μελί

Σε οδυνηρές αποκαλύψεις σχετικά με την κατάσταση η οποία επικρατεί στους χώρους του κτιρίου του πρώην 7ου Δημοτικού Σχολείου Μεγάρων προχώρησε ο επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού «Τώρα» Γιώργος Μπερδελής κατά την πρώην ημερησίας διατάξεως διαδικασία της συνεδρίασης της 27/2/2017.
Ο κ. Μπερδελής επεσήμανε ότι οι εσωτερικοί χώροι έχουν υποστεί βανδαλισμούς και χαρακτήρισε την επικρατούσα κατάσταση ως επικίνδυνη για τη δημόσια υγεία. Και αυτό εξ αιτίας της ελεύθερης πρόσβασης τρίτων και ιδιαίτερα τοξικομανών.
Ζήτησε δε την παρέμβαση του Δήμου Μεγαρέων για καθαρισμό και φύλαξη της περιουσίας του Δήμου η οποία καταστρέφεται.
Εκ μέρους της Διοίκησης, εξηγήσεις έλαβε από τον πρόεδρο της Δημοτικής Επιχείρησης Σπύρο Κορώση ο οποίος δήλωσε ότι σε αυτή τη φάση η ΔΗΚΕΔΗΜΕ έχει ζητήσει να της παραχωρηθεί το κτίριο προκειμένου να καθαριστεί και να μετασκευασθεί σε κτίριο στέγασης νέου βρεφονηπιακού σταθμού.
Να σημειώσουμε ότι από τις αρχές Ιανουαρίου ο Δήμαρχος Γρηγόρης Σταμούλης είχε προαναγγείλει την ανέγερση δύο νέων βρεφονηπιακών σταθμών, έναν στο συγκεκριμένο κτίριο στα Μέγαρα και έναν στη Νέα Πέραμο με επιχορήγηση €125 χιλιάδων από το Υπουργείο Εργασίας.
πηγη megaraorg