E-Megara-GR
Uncategorized

Δωρεά δύο αυτοκινήτων προς τον Δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας

Έμπρακτη και πολύτιμη στήριξη από την εταιρεία «ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ» προς τον Δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας με την δωρεά δύο αυτοκινήτων για τις ανάγκες των κοινωνικών και άλλων υπηρεσιών.

Πολύτιμους αρωγούς βρήκε ο Δήμος Μάνδρας –Ειδυλλίας στους εκπροσώπους της εταιρείας «ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ», οι οποίοι από την πρώτη στιγμή μετά την πλημμύρα της 15ης Νοεμβρίου έδειξαν την υποστήριξή τους προς τον δοκιμαζόμενο Δήμο. Η ευαισθησία τους σε συνδυασμό με την αποφασιστικότητά τους έφεραν ένα σημαντικό αποτέλεσμα καθώς δώρισαν, για τις ανάγκες των υπηρεσιών του Δήμου δύο αυτοκίνητα SUZUKI Jimny.

Με αφορμή την χορηγία η Δήμαρχος δήλωσε:
«Θέλω να ευχαριστήσω θερμά την εταιρεία ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ για την έμπρακτη υποστήριξή της. Τα δύο αυτοκίνητα πρόκειται να χρησιμοποιηθούν για τις αυξημένες ανάγκες που αντιμετωπίζουν όλες οι υπηρεσίες του Δήμου και πραγματικά αποτελούν για εμάς πολύτιμα εφόδια. Είμαι πολύ συγκινημένη και ευχαριστώ ακόμη μία φορά για την χορηγία αυτή της ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΟΔΟΥ που μας δείχνει πως η αλληλεγγύη στο Δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας για μια ακόμη φορά γίνεται πράξη»