E-Megara-GR
Uncategorized

ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΡΓΟ 56.000 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ!

Στην φωτογραφία που δημοσιεύουμε, απεικονίζονται τεχνικοί συγκεκριμένης εταιρείας να τοποθετούν στις 9 Ιουνίου 2016 το ολοκληρωμένο σύστημα ηλεκτρονικής διαχείρισης στο δημοτικό χώρο στάθμευσης του παλαιού σταθμού του ΟΣΕ.
Στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου που έγινε την Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου, ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης κ. Γ. Μπερδελής, λαμβάνοντας το λόγο στα προ ημερησίας διάταξης θέματα, αποκάλυψε ότι το συγκεκριμένο έργο με βάση ένταλμα που έχει δημοσιοποιηθεί στο «Διαύγεια», έχει πληρωθεί 56.000 ευρώ από το δήμο.
Ο κ. Μπερδελής ζήτησε από το δήμαρχο να του κάνει γνωστούς τους λόγους για τους οποίους ένα έργο για το οποίο η εργολαβική εταιρεία πληρώθηκε, δεν έχει ακόμη υλοποιηθεί.
Αν και ο δήμαρχος πολλές φορές και σε πλειάδα ερωτήσεων των δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης απαντά δίνοντας τις απαραίτητες διευκρινήσεις, στην συγκεκριμένη ερώτηση του κ. Μπερδελή τεχνηέντως απέφυγε να απαντήσει.
Αναρωτιόμαστε τι είναι αυτό άραγε που ανάγκασε τον κ. Σταμούλη να αποφύγει να απαντήσει;
Μήπως με την σιγή, επιδιώκει να αποφύγει τις όποιες αντιδράσεις υπήρξαν μέσω του διαδικτύου την περίοδο της τοποθέτησης του εξοπλισμού του συστήματος ηλεκτρονικής διαχείρισης από κατοίκους της περιοχής του π. ΟΣΕ;
Γιατί θεωρούμε αδιανόητο, σε εποχές κρίσης να πληρώνονται 56.000 ευρώ για ένα έργο το οποίο αν και πήγε να στηθεί, όμως δεν υλοποιήθηκε ποτέ.
Απ’ ότι φημολογείται όμως, ο εξοπλισμός που υπάρχει… είναι «φυλαγμένος» σε μια γωνιά στο εργοτάξιο του δήμου, οπότε κάποια στιγμή – όπως αποκάλυψε εκτός μικροφώνου ο δήμαρχος – ενδέχεται να τοποθετηθεί. Εάν και εφόσον φυσικά … βρεθεί η χρυσή τομή που δεν θα … ενοχλεί κανέναν, λέμε εμείς! Όσο για τα … εισαγωγικά στη λέξη «φυλαγμένος» διευκρινίζουμε πως τα βάλλαμε επειδή και ο bobcat που «φυλάσσονταν», ακόμη αναζητείται από την … Νικολούλη!

πηγη ΑΙΧΜΗ ΜΕΓΑΡΩΝ