E-Megara-GR
Uncategorized

Ανευθυνότητα Ανικανότητα η Δόλος

Με αφορμή τα παρακάτω προβλήματα που υπάρχουν στη περιοχή ο Εξωραϊστικός & Πολιτιστικός Σύλλογος Βαρέας Μεγάρων “O Άγιος Νικόλαος” εξέδωσε μια μια καυστική ανακοίνωση

Ανακοίνωση του Συλλόγου

Ανευθυνότητα Ανικανότητα η Δόλος

Αξιότιμε Δήμαρχε,Αξιότιμε πρώην Δήμαρχε ,Αξιότιμοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Συμπολίτευσης και Αντιπολιτεύσης Αξιοτιμοι επικεφαλεις παρατάξεων ,δυστυχώς η Βαρεα έπαψε να σας ενδιαφέρει πάρα τα όσα σας προσφέρει . Δεν υπάρχει άνθρωπος από εσάς που το τελευταίο διάστημα να μην έχει επισκεφθεί 2 άλλα και 3 φορές την ημέρα για δεξίωση-εκδήλωση σε κοπή πίτας στην περιοχή άλλα να συνεχίζει να αγνοεί και να προσπερνά τα προβλήματα της κάνοντας τα στραβά μάτια .

Θεωρούμε πως την ευγενή και χαμηλών τόνων στάση μας την εκλαμβάνεται έως αδυναμία στο να ασκήσουμε κριτική για την ανυπαρξία όλων σας σε μείζων θέματα που απασχολούν την περιοχή μας για την υγιεινή αλλα και την προστασία των Κατοίκων ,Επισκεπτών ,Οδηγών άλλα και Πεζών .

Δυστυχώς η ανευθυνότητα η ανικανότητα όλων σας μας αναγκάζει να προβούμε πλέον σε ένα διαφορετικό τρόπο γραφής από οτι είχαμε σκοπό να κρατήσουμε μήπως αυτός σας ταρακουνήσει και προνόησετε πρώτου θρηνήσουμε ανθρώπινες ζωές στην περιοχή . Ήδη έχουμε στο ενεργητικό μας 2 τραυματισμούς διαφορετικών ατόμων ( 1 σπασμένο χέρι 1 σπασμένο πόδι ) στα κατεστραμμένα πεζοδρόμια και πλέον οδικό δίκτυο αλλα όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες αν δεν γίνουν άμεσες παρεμβάσεις και σε άλλα πολλά προβλήματα θα έχουμε σίγουρα πολλούς περισσότερους τραυματισμούς .