E-Megara-GR
Uncategorized

Ανοίγει ο 2ος Παιδικός Σταθμός Μάνδρας

Ανοίγει ο 2ος Παιδικός Σταθμός Μάνδρας μετά την επισκευή του με την προσωπική μέριμνα της κ. Μαριάνας Βαρδινογιάννη. Τα παιδιά μαζί με την ελπίδα και τη χαρά επιστρέφουν στο σχολείο με την καινούργια χρονιά.

Την ευαισθησία, την αλληλεγγύη και την πολύτιμη έμπρακτη στήριξή της έδειξε η κ. Μαριάνα Βαρδινογιάννη από την πρώτη στιγμή στην πόλη της Μάνδρας που δοκιμάστηκε από την πλημμύρα της 15ης Νοεμβρίου 2017. Ήδη από την πρώτη συνάντηση που είχαν η Δήμαρχος Γιάννα Κριεκούκη με την κ. Βαρδινογιάννη εκφράστηκε η βούληση για ουσιαστική βοήθεια προς τον Δήμο και ειδικότερα η ανάληψη της επισκευής του 2ου Παιδικού Σταθμού ο οποίος είχε πληγεί από την πλημμύρα με αποτέλεσμα να μην είναι λειτουργικός.

Αποτέλεσμα του πραγματικού ενδιαφέροντος της κ. Βαρδινογιάννη ήταν ο  2ος Παιδικός Σταθμός να είναι έτοιμος και να παραδοθεί στους μαθητές, τους γονείς και τους δασκάλους σε λιγότερο διάστημα των δύο μηνών.

Συγκεκριμένα το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017, με αφορμή και τον εορτασμό των Χριστουγέννων τα παιδιά, μέσα σε ένα εορταστικό κλίμα, υποδέχθηκαν την κ. Μαριάνα Βαρδινογιάννη στον 2ο Παιδικό Σταθμό εκφράζοντας ένα μεγάλο ευχαριστώ για την προσφορά της.

Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα συγκινητικό και οι γονείς αντάλλαξαν ευχές με την κ. Βαρδινογιάννη και τη Δήμαρχο κ. Κριεκούκη ενώ προσφέρθηκαν δώρα σε όλα τα παιδιά.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η Δήμαρχος βράβευσε για την πολύτιμη προσφορά της την κ. Βαρδινογιάννη, ενώ βαθιά συγκινημένη είπε, απευθύνοντάς της τον λόγο:  «Θέλω να σας ευχαριστήσω που ξαναφέρατε την ελπίδα στα παιδιά μας και την πόλη μας. Η κίνησή σας αυτή, η γενναιοδωρία σας, η ανθρωπιά σας μας γεμίζει δύναμη για το μέλλον.»

Έτσι λοιπόν, χάρη σε μια μεγάλη γενναιόδωρη και ανθρώπινη προσφορά  οι μικροί μαθητές του 2ου Παιδικού Σταθμού θα επιστρέψουν στο σχολείο τους με την έναρξη της σχολικής χρονιάς μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων»