E-Megara-GR
Uncategorized

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΤΟ ΠΕΡΑΝ

Στην πηγή της Μικρασιάτικης και Κωνσταντινουπολίτικης μουσικής, στο εστιατόριο Πέραν στη Νέα Χαλκηδόνα, ο Γρηγόρης Νταραβάνογλου με το Μανώλη Καρπάθιο βάζουν τη σφραγίδα τους στο ποιότικο πρόγραμμα του ”Πέραν”, φημισμένου για την πολίτικη κουζίνα του αλλά και για τις μουσικές επιλογές του..
Μακρόσυρτοι ανατολίτικοι μανέδες, πολίτικα χασάπικα, καρσιλαμάδες της Ιωνίας, έντεχνα της Σμύρνης, ποικιλία ήχων, μακαμιών και ρυθμών, μέσα σε μια μοναδική βραδιά την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017. Και η μουσική ανατολίτικη πανδαισία ταιριάζει απόλυτα με τις εκλεκτές γεύσεις της ανανεωμένης κουζίνας του Πέραν, ένα παιχνίδισμα ήχων διατονικών και χρωματικών μαζί με γεύσεις πικάντικες και γλυκές.
Μαζί με τους δύο καλλιτέχνες συμπράττει η Ειρήνη Ζώη που με τη δροσερή φωνή της δίνει τον απαραίτητο αισθησιασμό στο πρόγραμμα. Τη σκηνή πλαισιώνουν οι Γιώργος Βασιλάκης (βιολί ), Δημοσθένης Καραχριστοδούλου (λύρα πολίτικη), Σπύρος Παπανικόλας (πολίτικο λαούρο) κα Παναγιώτης Κορωναίος (κρουστά)
Σας περιμένουμε να σας ξεναγήσουμε στα μυστικά της Ανατολής μέσα από γεύσεις και ήχους. – Πέραν…..το καφέ αμάν της πόλης – Λ.Δεκελείας 20, Ν.Χαλκηδόνα -τηλ. 210 2533896 , www.peran.gr , [email protected]

Γρηγόρης Νταραβάνογλου-Ειρήνη Ζώη-Μανώλης Καρπάθιος