E-Megara-GR
«Νέα Δύναμη» ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

Θωμάς Κουβάς: Ο σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα…

Όσο η προεκλογική περίοδος πλησιάζει προς το τέλος της, τόσο μεγαλύτερη είναι η αλληλεπίδραση μεταξύ των υποψηφίων όλων των συνδυασμών. Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κατακλυζόμαστε καθημερινά από άρθρα και ροή σχολίων κάτω από αυτά. Αλλά είναι μόνο αυτό;

Είναι φυσικό πως όλοι οι συνδυασμοί και οι υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι θέλουν να είναι οι νικητές στις δημοτικές εκλογές, αλλά θεωρώ ότι δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από έναν έντιμο και καθαρό αγώνα.

Το προσωπικά μηνύματα με κατηγορίες και χυδαιολογίες που στέλνονται από μέλη συνδυασμών, όπως επίσης και οι σχολιασμοί και οι αναρτήσεις ανθρώπων που φροντίζουν το «φαίνεσθαι» τους και μιλούν για εντιμότητα, αλλά κατά τα άλλα δουλεύουν υπογείως προσπαθώντας να κερδίσουν τις εντυπώσεις με λασπολογίες, δεν είναι μέρος ενός έντιμου αγώνα.

Μήπως έχουν ξεχάσει ποιος είναι ο σκοπός ενός δημοτικού ή τοπικού συμβούλου; Πώς θα συνεργαστούν μετά από όλα αυτά με τους υπόλοιπους συνδυασμούς; Και αν εκλεγούν… θα έχουν τέτοια συμπεριφορά απέναντι στους πολίτες; Είναι πασιφανές πως όλα αυτά γίνονται για το προσωπικό τους συμφέρον. Άλλωστε, δεν μπορείς να περιμένεις πολλά πράγματα από μέλη συνδυασμών που ανακυκλώνονται εδώ και 20 χρόνια, αλλάζοντας μόνο το όνομα του συνδυασμού ή τον επικεφαλή τους, οι οποίοι έχουν να παρουσιάσουν μηδενικό έργο.

ΔΕΝ ΘΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ.

Αισθάνομαι τυχερός που η επιλογή μου ήταν να ενταχθώ στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δύναμης με επικεφαλής τον Σπύρο Κορώση!

Πρόκειται για έναν άνθρωπο έντιμο και ξεκάθαρο. Έναν άνθρωπο που απέχει από όλα αυτά τα μέσα και το ίδιο θέλει και για την ομάδα του. Εξάλλου, όλοι ξέρουμε ο ένας τον άλλον… ποιος ο λόγος για λογομαχίες; Ας μην ξεχνάμε… οι εκλογές σε δύο εβδομάδες τελειώνουν. Εμείς όμως θα παραμείνουμε γείτονες, συνεργάτες, φίλοι κλπ.

Ας είμαστε ξεκάθαροι και ειλικρινείς μεταξύ μας. Ας σεβόμαστε ο ένας τον άλλον και ας έχουμε μόνο σκοπό το καλό του δήμου μας. Η πολιτική δεν είναι πόλεμος… Η πολιτική είναι συνεργασία για το κοινό καλό!

Δώστε μας λοιπόν τη ΔΥΝΑΜΗ στις 8 Οκτωβρίου, να κάνουμε τη μεγάλη αλλαγή!

Μην επιτρέψετε σε αποτυχημένες ενώσεις, να σας περιορίσουν τους ορίζοντες και να σας στερήσουν την ελπίδα, για έναν δήμο σύγχρονο, φιλικό προς τον δημότη, με ίση μεταχείριση προς όλους! Έναν δήμο, που πρέπει επιτέλους να αναπτυχθεί!

Για τον Δήμο που μας αξίζει!!

Αυτή την Κυριακή, ψηφίζουμε τον συνδυασμό Νέα Δύναμη, με υποψήφιο δήμαρχο τον ΣΠΥΡΟ ΚΟΡΩΣΗ!

Με σεβασμό και εκτίμηση, σας ζητώ τον έναν από τους τέσσερις σταυρούς προτίμησης για το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Μεγαρέων!

ΚΟΥΒΑΣ ΘΩΜΑΣ

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Δήμου Μεγαρέων, με υποψήφιο δήμαρχο τον ΣΠΥΡΟ ΚΟΡΩΣΗ