E-Megara-GR
Α.Σ. ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ Α.Σ. Μεγαρικός ΑΓΣ Νέας Περάμου ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΑΟ Μίμας Μικρασιατική ΑΟ Μίμας/Μικρασιατική

Τα πλήρη αποτελέσματα στην ΕΠΣΔΑ(18-19/11)

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
(8η αγωνιστική)
Αγώνας Αποτέλεσμα
1. ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΦΥΛΗΣ – ΜΕΓΑΡΙΚΟΣ 1-1
2. ΕΝ.ΠΑΝΑΣΠΡ/ΚΟΥ-ΔΟΞΑ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ 10-0
3. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΑΠΟ – ΠΑΟ ΚΟΥΝΤΟΥΡΩΝ ΜΑΝΔΡΑΣ 3-3
4. ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ 2-1
5. Α.Ο. ΜΙΜΑΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ – ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ 1-2
6. Δ.Α.Ο ΖΩΦΡΙΑΣ – ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ ΑΓΣ 4-3
7. ΑΙΑΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΣΠΡ. – ΑΣ ΠΥΡΡΙΧΙΟΣ ΑΣΠ/ΡΓΟ
Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
(6η αγωνιστική)
Αγώνας Αποτέλεσμα
8. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ – ΕΡΜΗΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ 3-2
9. Α.Ο. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ – ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ ΦΥΛΗΣ 4-0
10. ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ Β – ΚΡΙΟΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ 0-3
11. ΖΕΦΥΡΙΟΥ ΑΕ ΑΤΤΙΚΗΣ – ΛΑΜΠΕΡΗ ΑΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ
12. Α.Π.Σ ΙΚΑΡΟΣ – ΑΣ ΔΥΝΑΜΗ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ  0-3
13. ΑΣ ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ – ΠΑΝΛΙΟΣΙΑΚΟΣ Α.Ο.
14. ΜΑΝΔΡΑΙΚΟΣ Β – ΒΥΖΑΣ Β

 

Στο 94′ με δέκα ο Ακράτητος 2-1 εκτός τη Μικρασιατική

Παληκαρίσια νίκη για τον Ακράτητο, που αν και είχε μείνει με δέκα παίκτες από το 75′, κατάφερε στο 94′ να λυγίσει με 2-1 στα Μέγαρα τη Μικρασιατική.

Ο μόνιμος σκόρερ του συλλόγου Παρασίδης άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Μάκη Παπαδόπουλου, η οποία στο 75′ έμεινε με δέκα, λόγω αποβολής του Αδαμόπουλου με δεύτερη κίτρινη.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάριση με τον Παρασεκυόπουλο στο 80′, όμως ο Ακράτητος παίζοντας ψυχωμένα πήρε το ματς στο 94′, όταν ο Καλέμι σε ανατροπή του κέρδισε πέναλτι, το οποίο μετουσίωσε σε γκολ ο λυτρωτικός Τουλουβασίλης.

Διαιτήτευσε ο Χρόνης.
ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ: Κουφής Δ., Χριστόπουλος(85′ Φρυγανάς), Κουτσουμπής, Κήττας, Μιχαήλης, Χαμπιλάι, Μήτσος Δ.(72′ Λύγδας), Ζουμπουρλής(62′ Στρατάκης), Παρασκευόπουλος, Κουφής Γ.(46′ Δράγασης), Στρουμπής.

ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ: Καράβολας, Σαββουλίδης, Θωμαΐδης(80′ Τσαλερίδης), Δημητρόπουλος, Κουκούλης, Χαραλάμπους, Σγούρι, Τουλουβασίλης, Παρασίδης(66′ Σοπίδης), Αδαμόπουλος, Πουρσανίδης(59′ Καλέμι).

 

Αλύγιστη η Ζωφριά, 4-3 τη Νέα Πέραμο

Την αήττητη πορεία της στο πρωτάθλημα συνέχισε σε αυτές τις πρώτες επτά αγωνιστικές η Ζωφριά, που κατέβαλε πιο εύκολα από ό,τι δείχνει το τελικό 4-3 τη Νέα Πέραμο.

Η ομάδα του Γιώργου Αδάχτυλου βρέθηκε να προηγείται από το πρώτο μέρος με 4-1 χάρη σε γκολ των Μανάφα(17′), Τσαμπούρης(21′), Γεγέ(31′) και Πλατανιά(44′) , για να ρίξει στροφές στην επανάληψη.

Στο δεύτερο μέρος η Νέα Πέραμος πήρε χώρους και με πρωταγωνιστή τον Τοπτίδη που πέτυχε χατ τρικ(20′, 70′, 83′ ) μετρίασε την ήττα της.

Οι νικητές είχαν και δοκάρι στο 56′ από εκτέλεση φάουλ του Γεγέ.

Διαιτήτευσε ο Δεμερτζής.
ΖΩΦΡΙΑ: Λίβας, Τσαμπούρης, Παρασχάκης(61′ Σιδηρόπουλος), Πουλικίδης, Νίκα, Ρεφενδάριος, Μαζμανίδης(61′ Ασλάνι), Ανδριώτης(87′ Σαχσανίδης), Πλατανιάς(92′ Τσαφταρίδης), Γεγές, Μανάφας.

ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ: Μποζίκης, Πνευματικάκης, Μπριάνας, Ζουμπλιός Β., Σεβαστής, Γεωργιάδης, Κάντρο(46′ Μπάρδης), Αλέκσι, Τσινακίδη(33′ λ.τρ. Ζουμπλιός Ι.), Τοπτίδης, Μπάμπαλος(46′ Πετρόπουλος, 67′ Τρικουβέρτης).

 

Ισόπαλοι 1-1 Σκορπιός Φυλής και Μεγαρικός

Τους βαθμούς της ισοπαλίας μοιράστηκαν Σκορπιός Φυλής και Μεγαρικός στο μεταξύ τους 1-1, μετά από μια αρκετά δυναμική συνάντηση.

Οι φιλοξενούμενοι του Αλέκου Σαμάτιαλη προηγήθηκαν με τον μόνιμο σκόρερ Μπαγδάτογλου στο 27′.

Η απάντηση της ομάδας του Γιώργου Σύρου ήρθε στο 64′ με τον Δημητρόπουλου.

Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα, καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη στο 83′ ο Πετράκης, ενώ στο 90′ αντίκρυσε και την κόκκινη κάρτα ο Κάσσος από τον πάγκο, που είχε αντικατασταθεί.

Διαιτήτευσε ο Σαφούρης.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σταυρόπουλος, Μπραχίμ(78′ Κίτσας), Ντούκας, Πετράκης, Πατραμάνης, Καπογιάννης, Τσικρικάς, Βασιλόπουλος(66′ Χριστοδούλου), Παπαδόπουλος, Κάσσος(78′ Παπαγεωργίου), Δημητρόπουλος.

ΜΕΓΑΡΙΚΟΣ: Χόντος, Μπαλλής, Καριώρης, Φιαμέγκος, Ελέζι Α., Σταυράκης, Σινγκ(46′ Μαζιώτης), Κιόσια, Ελέζι Σ.(95′ Λούσα), Μανώλης(86′ Κυριλής), Μπαγδάτογλου(72′ Νάκος)

 

 

ΠΗΓΗ