E-Megara-GR
Α.Σ. Μεγαρικός ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΓΑΡΙΚΟΣ -ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ

Το πρώτο φετινό φιλικό παιχνίδι, στην περίοδο της προετοιμασίας, έδωσε ο Α.Σ. Μεγαρικός το Σάββατο 31/8 στο δημοτικό στάδιο Σαλαμίνας με την ομάδα του Αμπελακιακού.

Η ομάδα παρότι έχει μόλις δύο εβδομάδες προπονήσεων στάθηκε πολύ καλά στο γήπεδο, απέναντι σε μια ομάδα η οποία αγωνίζεται στην Α’ ΠΕΙΡΑΙΆ (πέρσι τερμάτισε 4η) και ήταν σαφώς ποιο έτοιμη μια και βρίσκεται την 4η εβδομάδα προετοιμασίας.

Στον συγκεκριμένο αγώνα χρησιμοποιήθηκαν όλοι οι ποδοσφαιριστές.
Οι παίκτες του ΜΕΓΑΡΙΚΟΥ παρότι είναι σε πρώιμο στάδιο προετοιμασίας, έδειξαν αγωνιστικότητα και πειθαρχία στο τακτικό πλάνο του προπονητή της ομάδας Πάικου Λεβεντούρη!
Το τελικό αποτέλεσμα ήταν 2-0 υπέρ της ομάδας του Αμπελακιακού και διαμορφώθηκε στα τελευταία λεπτά του αγώνα με ένα σουτ έξω από την περιοχή και με απ’ ευθείας χτύπημα φάουλ.
Το προπονητικό τιμ και οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου, συνεχίζουν να εργάζονται σκληρά, με πίστη στο πλάνο τους και σε συνθήκες οικογένειας, προκειμένου να παρουσιάσουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο, έχοντας την πλήρη στήριξη του Διοικητικού Συμβουλίου.
🙏Ευχαριστούμε την ομάδα του Αμπελακιακού για την φιλοξενία και τους ευχόμαστε να έχουν μία καλή πορεία στις ποδοσφαιρικές τους υποχρεώσεις καταλήγει στην ανακοίνωση του ο Α.Σ. Μεγαρικός
Πάμε ξανά όλοι μαζί!!!