
Για τον σκοπό αυτό, πρέπει να τεκμηριωθεί ο παραδοσιακός χαρακτήρας του προϊόντος,
οι παραδοσιακές μέθοδοι που χρησιμοποιούνται στην παρασκευή του, καθώς
και οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται παραδοσιακά στο πέρασμα του χρόνου.
Θέλουμε λοιπόν να συγκεντρώσουμε, συνταγές, μαρτυρίες, τεκμήρια (προφορικά ή γραπτά) σχετικά με την παρασκευή του “μπουμπαριού” και της “μουσούντας” και για τον λόγο αυτό
καλούμε οποιονδήποτε συμπολίτη ή συμπολίτισσα έχει πληροφορίες σχετικά με τα παραπάνω, να έλθει σε επικοινωνία με τον Δήμο:

ή στο
@ e-mail: tourismos@megara.gr

Σχετικά Άρθρα:
Αλεποχώρι : Άγιο είχε 80χρονος που έπεσε σε χαράδρα 100 μέτρων - Σώθηκε από θαύμα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Όπου «φύγει – φύγει» κορυφώνεται η έξοδος των εκδρομέων
ΜΕΓΑΡΑ
Η Μεγάλη Παρασκευή - Επιτάφιος Θρήνος στην Ιερά Μονή Παναγίας Γαλακτοτροφούσας
ΜΕΓΑΡΑ
«Ανάσα» για τις εφημερίες στην Αττική από τα Κέντρα Υγείας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Μέγαρα : Λιγότερα εγκαταλελειμμένα οχήματα, πιο καθαρή πόλη!
ΔΗΜΟΣ
Σεισμός στη Δυτική Αττική: Υπάρχει λόγος ανησυχίας; Τι απαντά ο Ευθύμης Λέκκας
Ελευσίνα