E-Megara-GR
Uncategorized

Προσλήψεις στο δήμο Μεγαρέων

Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ Γ. ΜΠΕΡΔΕΛΗ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ

 ”Ο Δήμαρχος Γρηγόρης Σταμούλης εξακολουθεί να διαχειρίζεται τις έκτακτες προσλήψεις για καθαρά προσωπικό και ψηφοθηρικό όφελος”

Για ακόμη μια φορά αποδεικνύεται με επίσημα έγγραφα ότι ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόρης Σταμούλης εξακολουθεί να διαχειρίζεται τις έκτακτες προσλήψεις για καθαρά προσωπικό και ψηφοθηρικό όφελος εν όψει των προσεχών δημοτικών εκλογών, με τρόπο όχι δημοκρατικό και διαφανή.

Με την μέθοδο της «σαλαμοποίησης» κάθε εβδομάδα βγάζει στην Διαύγεια προκήρυξη για 10-11 άτομα (αφού έχει συνεννοηθεί μαζί τους), προκειμένου να κάνει τα προεκλογικά του παιχνίδια!

Την περασμένη εβδομάδα του «χαλάσαμε την δουλειά» αφού μετά την δημοσιοποίηση της προκήρυξης από τον συνδυασμό μας πολλοί συμπολίτες έτρεξαν να κάνουν αίτηση.

Σήμερα δημοσιεύουμε την νέα προκήρυξη (ΑΔΑ: 69ΝΗΩΚΠ-ΓΑΩ) και καλούμε όποιον συμπολίτη μας έχει ανάγκη από δουλειά να κάνει αίτηση στο Δήμο μέχρι την Τετάρτη 3 Απριλίου 2019.

Καταγγέλλουμε τον σημερινό Δήμαρχο για ακόμα μια φορά, ότι εκμεταλλεύεται τις προσωρινές προσλήψεις για προσωπικό και εκλογικό του όφελος, λειτουργώντας σε καθεστώς αδιαφάνειας εκμεταλλευόμενος την ανάγκη των συμπολιτών μας για εργασία, έστω και προσωρινή.

Προτρέποντας τους συμπολίτες μας να σπεύσουν στο Δήμο για να κάνουν αίτηση, διευκρινίζουμε ότι για μας όλοι αυτοί οι άνθρωποι που έχουν ανάγκη μια θέση εργασίας έχουν την αμέριστη συμπάθεια μας και δεν πρέπει να τους εκμεταλλεύεται για πολιτικούς λόγους κανείς!

Αφού κ. Δήμαρχε πρέπει να κατανοήσετε ότι η εργασία είναι δικαίωμα όλων!

Η Ομάδα Επικοινωνίας του συνδυασμού «Τώρα»

Uncategorized

Στο πλευρό του Συλλόγου η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου

Τηλεφωνική επικοινωνία με την περιφερειάρχη Αττικής κ. Ρένα Δούρου ειχε ο πρόεδρος του συλλόγου μας κ. Βαρελάς Ιωάννης.
Το περιεχόμενο της συζήτησης ήταν εφ’ όλης της ύλης για τα προβλήματα που υπάρχουν στην περιοχή της Βαρέας και χρηζουν άμεσης παρέμβασης- λύσης. Το σημαντικότερο είναι ότι η πρωτοβουλία για την τηλεφωνική συνομιλία  ανήκε στην ίδια την περιφερειάρχη, η οποία  σύντομα θα επισκεφθεί την περιοχή της βαρεας

ΑμεΑ στην θάλασσα
Η Περιφερειάρχης ανταποκρίθηκε άμεσα και στην επιστολή, όπου είχε αποστείλει ο σύλλογος μας, για την ράμπα ΑμεΑ. Ωστόσο,μας ενημέρωσε οτι το νέο επιχειρησιακό πρόγραμμα για την πρόσβαση των ΑμεΑ στη θάλασσα, πέρασε πλέον στην γενική γραμματεία δημοσίων επενδύσεων ΕΣΠΑ του υπουργείου οικονομίας και ανάπτυξης, στην οποία κατόπιν απευθυνθήκαμε και ήδη πρωτοκολλήθηκε η επιστολή μας . Επιπλέον,  μας διαβεβαίωσαν οτι το αίτημα μας θα προωθηθεί ώστε η πρόσβαση των ΑμεΑ στην Βαρεα  να γίνει πραγματικότητα.
Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα αφορά στην προμήθεια και εγκατάσταση μη μόνιμων συναρμολογούμενων μηχανισμών για την αυτόνομη πρόσβαση (χωρίς τη βοήθεια κάποιου συνοδού ή άλλου ατόμου) εμποδιζόμενων ατόμων στη θάλασσα. Συνοδευτικά, θα τοποθετούνται μη μόνιμες βοηθητικές εγκαταστάσεις, όπως λυόμενα αποδυτήρια, φορητοί χώροι υγιεινής, διάδρομοι και ράμπες, χώροι σκίασης και προστασίας των λουόμενων, χώροι στάθμευσης για ΑμεΑ κ.ά.

εκ του Δ.Σ