E-Megara-GR
Uncategorized

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 35χρονος στην Κόρινθο

Με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο 35χρονος αφήνεται ελεύθερος μετά την απολογία του .Στους όρους περιλαμβάνεται η άμεση απομάκρυνσή του από την Κορινθία.

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφήνεται ο 35χρονος άνδρας από το Σολομό Κορινθίας, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία του 52χρονου ρομά. Ο ανακριτής, ενώπιον του οποίου απολογήθηκε σήμερα ο 35χρονος, με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα, έκριναν ότι ο κατηγορούμενος μπορεί να αφεθεί ελεύθερος και να μην προφυλακισθεί. Oι όροι που του επιβλήθηκαν είναι να απομακρυνθεί άμεσα από την ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας, του απαγορεύεται η έξοδος από τη χώρα, ενώ θα πρέπει να δίνει το παρών στο αστυνομικό τμήμα της νέας του κατοικίας. 

Γύρω και έξω από το δικαστικό μέγαρο Κορίνθου η αστυνομία έλαβε έκτακτα μέτρα, καθώς είναι ορατός ο κίνδυνος να σημειωθούν σοβαρά επεισόδια και η κατάσταση να ξεφύγει από κάθε έλεγχο.

O γιος του 52χρονου είπε:

«Τον άφησαν με περιοριστικούς όρους για να γίνουμε κι εμείς φονιάδες τώρα! Και πού θα πάει τώρα αυτός; Στο σπίτι του; Η μητέρα μου λέει ότι θα πάει να κάψει το σπίτι»…