E-Megara-GR
ΑΛΕΠΟΧΩΡΙ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ΔΗΜΟΣ ΚΙΝΕΤΑ ΜΕΓΑΡΑ ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ

Χαμός στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Κλεάνθη Βαρέλα

Παρουσία εκατοντάδων κόσμου πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Κυριακής τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου στα μέγαρα του νεοσύστατου Δημοτικού Συνδυασμού <<ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΡΑΜΑ >> με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Μεγαρέων κ Κλεάνθη Βαρέλα .

Το πλήθος κόσμου έδωσε εντυπωσιακό παρών κατακλύζοντας ασφυκτικά την οδό Γεωργίου Σχινά αλλα και την 28ης Οκτωβρίου σηματοδοτώντας την έναρξη της τελικής ευθείας προς αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαΐου στέλνοντας ένα ξεκάθαρο μήνυμα αποφασιστικότητας για τη νίκη του συνδυασμού .

Μετά την τέλεση του Αγιασμού, ο υποψήφιος δήμαρχος Μεγαρέων κ Κλεάνθης Βαρελάς πραγματοποίησε ομιλία και ανακοίνωσε τα 70 ονόματα των υποψηφίων του συνδυασμού του μέσα σε μια αποθεωτική ατμόσφαιρα από τους παρευρισκόμενους και θύμισε εκλογές από παλιές καλές εποχές

Ο κ Κλεάνθης Βαρελάς στην ομιλία του άσκησε δριμεία κριτική κατά της διοίκησης του Γρ.Σταμούλη λέγοντας χαρακτηριστικά ότι τα ευρωπαϊκά προγράμματα είναι ένα ανέκδοτο για τη Δημοτική αρχή.

Κατά την ομιλία του ο Κλεάνθης Βαρελάς ανέφερε και οτι ο Δήμος βρίσκεται πέντε χρονιά συνεχώς σε στάση άμυνας αφού από την αδιαφορία της διοίκησης του κ Γρ.Σταμουλη προσπαθούν τα συμφέροντα να φέρουν καθετί επιβλαβές για την δημόσια υγεία στην πόλη μας όπως εξόρυξη βωξίτη, υποθαλάσσιο καλώδιο ,άλλα και ΧΥΤΥ (Χώρος Υγειονομικής Ταφής Υπολειμμάτων) .Επίσης ανέφερε οτι η αντίδραση της διοίκησης έρχεται συνεχώς καθυστερημένα σε όλα και για αυτό χαρακτηρίζεται ως αναποτελεσματική και επικίνδυνη.

Ο κ Βαρελάς επεσήμανε ότι ο συνδυασμός του δίνει ένα αγώνα καθαρό με ήθος και αξίες με έναν αναπτυξιακό προσανατολισμό για τον Δήμο Μεγαρέων .

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους στα εγκαίνια ήταν : Ο Βουλευτής της ΝΔ στην Περιφέρεια Αττικής Θανάσης Μπούρας,Ο Σταμάτης Πουλής, πολιτευτής της ΝΔ,Ο Γεωργόπουλος Γιώργος (πρ. δήμαρχος Ελευσίνας),Ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Δυτικής Αττικής Γιάννης Λινάρδος,Ο Κοσμοπουλος Ελευθέριος Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον Γ.Πατουλη,Ο Ιωάννης σωτηρίου Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον Γ.Πατουλη,Ο Αθανάσιος Δρένης συντονιστής περιφερειακής οργάνωσης της ΝΔ , Ο Γιώργος Σακελλαρίου πρόεδρος της τοπικής Μεγαρέων της ΝΔ, Ο Παναγιώτης Νικηφόρος, Η Λίτσα Παναγιωτοπούλου, Ο Μελέτης Κακαρίκος μέλη της Τ.Ο. Ν. Δημοκρατίας,Οι ιατροί και πρώην αντιδημάρχοι Αντώνης ρηγας και Ελευθέριος παπαλευθερης, ο πρώην Αντιδήμαρχος Αθανάσιος Ζάλης ,η πρώην αντιδήμαρχος Αργυρω κακαρικου και πλήθως άλλων αυτοδιοικητικών στελεχών. Επίσης παρευρέθησαν πρόεδροι και εκπρόσωποι των Επιμελητηρίων, θεσμικοί φορείς, πλήθος επιχειρηματιών, εκπρόσωποι του αγροτικού κόσμου, υποστηρικτές και φίλοι του συνδυασμού.