E-Megara-GR
Uncategorized

Διακοπή υδροδότησης στην περιοχή του Δήμου Μεγαρέων λόγω έργων της ΕΥΔΑΠ

Ανακοινώνεται από τον Δήμο Μεγαρέων ότι,  λόγω έργων στον κεντρικό αγωγό της ΕΥΔΑΠ θα πραγματοποιηθεί ΔΙΑΚΟΠΗ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ στο Δήμο Μεγαρέων, στις  περιοχές ΜΕΓΑΡΑ – ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ – ΒΛΥΧΑΔΑ – ΝΕΡΑΚΙ και ΛΟΥΤΡΟΠΥΡΓΟΣ από το βράδυ της ΤΕΤΑΡΤΗΣ 27 Μαρτίου 2019 (ώρα 20.00) μέχρι το πρωϊ της Πέμπτης  28 Μαρτίου 2019 ώρα (08.00).

Επισημαίνεται ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια ελαχιστοποίησης της διάρκειας των εργασιών και επαναφοράς της υδροδότησης.

Eνημερώνουμε πως σήμερα είναι η Παγκόσμια Ημέρα για το Νερό που καθιερώθηκε στη συνδιάσκεψη του ΟΗΕ σχετικά με το Περιβάλλον και την Ανάπτυξη


Το θέμα της Παγκόσμιας Ημέρας Νερού για το 2019 είναι «Νερό για όλους: Να μη μείνει κανείς πίσω». Πρόκειται για μια προσαρμογή ενός από τους κύριους στόχους της Aτζέντας για την Aειφόρο Aνάπτυξη 2030. Συγκεκριμένα, ο Στόχος 6 αναφέρει την εξασφάλιση καθολικής πρόσβασης στα ύδατα έως το 2030 και την βιώσιμη διαχείριση των υδάτινων πόρων.


Υπενθυμίζουμε πως στην Κινέττα μεταφέρουν ακόμα εν έτη 2019 νερό με βυτία και ότι η βασική αιτία της εξάπλωσης της φωτιάς την 23 Ιουλ 2018  ήταν η έλλειψη νερού οπού κάηκαν οι κόποι μιας ζωής όπως και τα Γεράνεια Όρη 


Οι κάτοικοι δεν έχουν  μνήμη χρυσόψαρου γνωρίζουν και θυμούνται 

Γνωστή ιστοσελίδα που ασχολείται με θέματα από την κινέτα εχθές σε δημοσίευση της ανέφερε το εξής

Κάποιοι έχουν μνήμη αγαπητέ υποψήφιε …

Αναρτώντας φωτογραφία του πρώην δημάρχου κ I. Μαρινακη όπου το 2014 με πανό σε μουσαμά είχε υποσχεθεί άλλα και πει πως είχε πάει το νερό στην κινέττα και ότι το νερό είναι πραγματικότητα του υπενθυμίζει οτι δεν χωράνε πια αλλά ψέματα και υποκρισίες για την κινέτα.

Δείτε τη φωτογραφία

Ούτε το Νερό πήγε στην Κινέττα όπως είχε υποσχεθεί κι όπως έπρεπε να γίνει άλλα ούτε επανεκλέγει δήμαρχος ο κ Μαρινακης













Uncategorized
Αξιότιμε κ Α Μαρτινέ γνωρίζοντας την αγάπη σας προς την Θάλασσα και την προστασία του θαλασσιού περιβάλλοντος άλλα ευρύτερα και για την περιοχή μας  θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα κάτωθι . Ο σύλλογος μας θα είναι διοργανωτής και συνδιοργανωτής σε τρεις αθλητικές και περιβαλλοντολογικές εκδήλωσης πανελλήνιου βεληνεκούς  (Ψαρευτική συνάντηση αλιείας από την ακτή 2018-Let’s Do It 2018-Mixed Relay Triathlon / Energy Aquathlon 2018)στην περιοχή της Βαρέας Μεγάρων όπου δραστηριοποιείται ο σύλλογος μας . Η προώθηση τις περιοχής μας έως έναν τουριστικό προορισμό είναι για εμάς ένας από τους στόχους μας . Θα θέλαμε να μας χορηγήσετε κάποια αναμνηστικά φανελάκια ώστε να δοθούν στο τέλος των εκδηλώσεων στους αθλητές και παρευρισκόμενους προωθώντας άλλα και τιμώντας με αυτόν τον τρόπο την συμμετοχή τους άλλα και την παρουσία τους .
Σας επισυνάπτουμε την ποιο συμφέρουσα προσφορά από την έρευνα όπου κάναμε