E-Megara-GR
ΑΛΕΠΟΧΩΡΙ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ΔΗΜΟΣ ΕΛΛΑΔΑ ΚΙΝΕΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕΓΑΡΑ ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ

Αναστασία Αντωνίου: «Θα σταματήσουμε την τιμωρία και τη στασιμότητα στην πόλη μας»,

Την αγωνία της για την πρόοδο του Δήμου Μεγαρέων, τον οποίο χαρακτηρίζει ως τιμωρημένο και στάσιμο, εκφράζει η Αναστασία Αντωνίου, εικαστική καλλιτέχνης, υποψήφια στο ψηφοδέλτιο του Κλεάνθη Βαρελά με το παρακάτω άρθρο.

Προχωράμε με όραμα με πρόγραμμα με σχεδιασμό και συναίνεση δηλώνει η Αναστασία Αντωνίου.

Για μια νέα δημιουργική αρχή, ο τόπος μας χρειάζεται όλους και εμείς να είμαστε έτοιμοι να δούμε τον Δήμο μας και τα προβλήματά του κατάματα. Αυτά που μας ταλαιπωρούν, μας ανησυχούν και για τα οποία πρέπει να δράσουμε γρήγορα και αποτελεσματικά.

Πρωταρχικός μας ρόλος είναι η ώθηση στην οικονομική ανάπτυξη όλης της περιοχής που μαραζώνει τα τελευταία χρόνια, και μαραζώνει γιατί το περιβάλλον, το θειο δώρο αυτό που έχουμε, δεν έχει αξιοποιηθεί όπως θα μπορούσε και θα έπρεπε ενώ το έχουμε εγκαταλείψει στο έλεος των καταστροφών.

Ζούμε σε ένα τόπο ευλογημένο από το Θεό. Με ανθρώπους με ανοιχτά μυαλά και με ανοιχτούς ορίζοντες, εργατικούς και φιλότιμους που ξέρουν να δημιουργούν και να προοδεύουν. Παρόλα αυτά τα Μέγαρα βρίσκονται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι.

Ή θα δώσουμε στην πόλη μας κύρος, αίγλη και ποιότητα Ή θα συνθηκολογήσουμε με την αδράνεια και τη στασιμότητα που οδηγούν στην απαξίωση.

Πρόοδος σε ένα τόπο σημαίνει να μπορεί να κινείται με ταχύτητα και να προσαρμόζεται στις εξελίξεις.
Πρόοδος σημαίνει βελτίωση, ανάπτυξη και ανάδειξη πολιτισμού και κληρονομιάς.
Εξέλιξη με απώτερο σκοπό την οικονομία της πόλης μας και την απασχόληση των νέων.

Δυστυχώς η πόλη μας βρίσκεται στην αβεβαιότητα .

Στην συνεργασία ευθύνης πιστεύουμε ότι καμιά πολιτική ανάπτυξης που δεν συμπεριλαμβάνει τη φροντίδα στον άνθρωπο και την προστασία και ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς ταυτόχρονα με την προστασία της καθημερινότητας, δεν είναι βιώσιμη.

Η κοινωνική φροντίδα και ο σεβασμός της είναι ο πρωτεύων στόχος μας. Όπως και ο σεβασμός σε κάθε τόπο που δημιούργησε αυτόν τον μεγάλο Δήμο, για να διατηρήσει τα δικά του χαρακτηριστικά και τη δική του κουλτούρα, με ανθρώπους επίσης που ακούραστα κρατούν ζωντανές τις μνήμες μας.

Οφείλουμε και τα δυο να τα διαφυλάξουμε με συνέπεια και ευθύνη για να δικαιώσουμε τόσο αυτούς που αγαπούν τα Μέγαρα, την Κινέτα και τη Νέα Πέραμο και ζουν σε αυτές. Τους ανθρώπους επίσης που έγραψαν την ιστορία του, όσο και τον ίδιο υπέροχο τόπο.

ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΦΟΡΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ.

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΤΣΙΓΚΡΗ
ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΣ -ΔΑΣΚΑΛΑ- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΠΤ
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
«ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΡΑΜΑ»