E-Megara-GR
Uncategorized

Έκρηξη σε ΑΤΜ στην Ελευσίνα

Στόχος αγνώστων έγινε τα ξημερώματα ΑΤΜ στην πλ. Εθνικής Αντιστάσεως στην Ελευσίνα.
Οι δράστες στις 3.30 π.μ. προκάλεσαν έκρηξη σε μηχάνημα που βρίσκεται στην πρόσοψη σούπερ μάρκετ, προκαλώντας υλικές ζημιές.
Ωστόσο δεν κατάφεραν να αποσπάσουν χρήματα και διέφυγαν.

Uncategorized
Ημερα του Πατερα η Ημερα του προδοτη …
Θα σηκωθούν – αναστηθούν παππούδες μας και θα πάρουν τα όπλα γιατί σήμερα το μόνο όπλο που ξέρουμε είναι εμείς το facebook ..

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν πολλοί διαδηλωτές τραυματίες και με αναπνευστικά προβλήματα, ενώ κάποιοι έχουν δεχτεί πολύ ξύλο. Σύμφωνα με καταγγελίες, οι αστυνομικοί έχουν κάνει χρήση χημικών σε γυναίκες και παιδιά

Uncategorized
Την άμεση αποκατάσταση του παραλιακού μετώπου στην περιοχή Βαρέα στα Μέγαρα ζητάει  ο σύλλογος  της περιοχής που καταγγείλει πως «εδώ και δέκα χρόνια έχουν πέσει τα πεζοδρόμια με άμεσο κίνδυνο για πεζούς και διερχόμενους οδηγούς, αλλά κανείς δεν ασχολείται με το θέμα». Την ευθύνη για την κατασκευή του έργου, έχει ο δήμος όπως τονίζουν, ενώ το ζήτημα έφτασε μέχρι και την βουλή με σχετική ερώτηση στις 9 Μαρτίου του 2017.
Στο σημείο υπάρχουν σπασμένα δέντρα  και πεσμένα πεζοδρόμια , δίνοντας μια εικόνα εγκατάλειψης. Ο δρόμος πλέον κρίνεται ως άκρως επικίνδυνος για τους οδηγούς αφού είναι στον αέρα και κανένας δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες για αποκατάσταση με πράξεις . Σίγουρα θα έχουμε τραυματισμό .
Ο Γιάννης Βαρελάς, πρόεδρος του εξωραϊστικού συλλόγου ο «Άγιος Νικόλας» παλεύει χρόνια με την γραφειοκρατία καθώς τον παραπέμπουν για το πρόβλημα, από τον…Άννα στο Καΐάφα. Όπως πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις υπάρχει εμπλοκή του δήμου, της περιφέρειας και του λιμενικού ταμείου.  Με έγγραφο όμως του υπουργείου Ναυτιλίας και νησιωτικής πολιτικής με ημερομηνία 15 Μαΐου του 2017, ξεκαθαρίζεται πως δεν εμπίπτει σε εκείνο η ευθύνη για την αποκατάσταση των ζημιών και παραπέμπει τον κύριο Βαρελά  στο δήμο. Ως εκ τούτου, ο συλλογος ζητάει απο τον δήμαρχο, κύριο Γρηγόρη Σταμούλη, την αποκατάσταση του παραλιακού μετώπου καθώς είναι άκρως επικίνδυνο για την σωματική ακεραιότητα των διερχόμενων. Επίσης, όπως τονίζει, «δεν γίνεται η περιοχή μας να είναι πόλος έλξης για εκατοντάδες επισκέπτες κάθε Σαββατοκύριακο, να θέλουμε ανάπτυξη της περιοχής και να παρουσιάζει η παραλία της Βαρέας τέτοια εικόνα». Είναι ενδεικτικό πως ανά τακτά χρονικά διαστήματα, περιπατητές διαπιστώνουν την πτώση και νέων κομματιών της παραλίας και για αυτό πλέον θεωρούν κάτι περισσότερο από αναγκαία την κατασκευή του σημείου.