E-Megara-GR
Uncategorized

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΕΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΕΠΤ ΜΕΓΑΡΩΝ

ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΕΠΤ ΜΕΓΑΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ”ATHENS WORLD BOOK CAPITAL -UNESCO”. ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ .

ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΚΡΙΘΗΚΑΝ ΕΙΝΑΙ

ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ ΛΟΥΚΑ

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΠΟΥΚΗ

ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΚΟΡΝΗΛΗ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΦΟΥΚΑΣ

ΑΝΝΑ ΤΣΩΧΟΥ

ΟΥΡΑΝΙΑ ΡΕΓΓΙΝΑ ΔΕΔΕ

ΠΕΠΗ ΚΟΥΣΤΕΡΗ

ΦΑΝΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΕΑ

ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΕΑ

ΤΑ ΕΡΓΑ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΣΤΟ ΣΕΡΑΦΕΙΟ ΚΕΝΤΡΟ 5-6-7 ΚΑΙ 8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ.

Η Αναστασία Αντωνίου είναι  Εικαστικός Δασκάλα και Υπεύθυνη της Σχολής Εικαστικών Τεχνών ΠΕΠΤ “anastasiart” και πρόεδρος της ΠΕΠΤ

Τα θερμά μας συγχαρητήρια

Αναστασία Αντωνίου

Uncategorized
 Πρωτόγνωρα πράγματα και συναισθήματα στην βαρέα. Χαρούμενα παιδιά χαρούμενα νιάτα έχουν κατακλύσει την περιοχή να δοκιμάσουν την ιστιοπλοΐα.Η συνεργασία του εξωραϊστικού &πολιτιστικού  συλλόγου Βαρέας Μεγάρων Άγιος Νικόλαος με τον Ναυτικό Όμιλο Αλεποχωρίου  ένα καινούργιο δρόμο για την βαρέα.

Πρωτόγνωρα πράγματα και συναισθήματα στην βαρέα. Χαρούμενα παιδιά χαρούμενα νιάτα έχουν κατακλύσει την περιοχή να δοκιμάσουν την ιστιοπλοΐα.Η συνεργασία του εξωραϊστικού&πολιτιστικού  συλλόγου Βαρέας Μεγάρων Άγιος Νικόλαος με τον Ναυτικό Όμιλο Αλεποχωρίου χαράζει ένα καινούργιο δρόμο για την βαρέα.Δουλεύουμε σκληρά για να αντιμετωπίσουμε χρόνια προβλήματα που δυσχέραιναν την καθημερινότητα στην περιοχή άλλα και την υποβάθμιση της .