E-Megara-GR
Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Κλεανθης Βαρελας ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Αυτοψία έργων στον Δήμο Φυλής από τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής Κλεάνθη Βαρελά

Αυτοψία  έργων στον Δήμο Φυλής πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής κος Κλεάνθης Βαρελάς , συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού και στελέχη της τεχνικής υπηρεσίας. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση

📍 𝚺𝚮𝚳𝚨𝚴𝚻𝚰𝚱𝚨 𝚬𝚸𝚪𝚨 𝚺𝚬 𝚬𝚵𝚬𝚲𝚰𝚵𝚮 𝚺𝚻𝚶𝚴 𝚫𝚮𝚳𝚶 𝚽𝚼𝚲𝚮𝚺 𝚨𝚷𝚶 𝚻𝚮𝚴 𝚷𝚬𝚸𝚰𝚽𝚬𝚸𝚬𝚰𝚨 𝚨𝚻𝚻𝚰𝚱𝚮𝚺, 𝚻𝚶 𝚷𝚫𝚬 𝚱𝚨𝚰 𝚻𝚶 𝚬𝚺𝚷𝚨
Η συνεργασία της αυτοδιοίκησης Α’ και Β´ βαθμού πρέπει και επιβάλλεται να είναι συνεχής και άρρηκτα συνδεδεμένη με τις ανάγκες των πολιτών και της κάθε τοπικής κοινωνίας.
Στα πλαίσια αυτά σήμερα επισκέφθηκα τον #Δήμος_Φυλής και συναντήθηκα για μια ακόμα φορά με τον δήμαρχο κ.Χρήστο Παππού με τον οποίο περιόδευσα σε έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη αλλά και σε έργα που σε μικρό διάστημα θα παραδοθούν στους πολίτες του δήμου.
✅3 υπερσύγχρονοι βιοκλιματικού τύπου βρεφονηπιακοί σταθμοί σε Ζεφύρι,Λιόσια και Χασιά οι οποίοι κατασκευάστηκαν με χρηματοδότηση της περιφέρειας Αττικής είναι έτοιμοι να υποδεχθούν τα νήπια και τα βρέφη.
✅Το 5ο γυμνάσιο Ανω Λιοσιων βρίσκεται στο στάδιο των εκσκαφών και σε σύντομο διάστημα ξεκινά η θεμελίωση του.
✅Το μεγάλο αντιπλημμυρικό έργο επι των οδών Αιγαίου πελάγους Πηνειού προχωρά με σταθερούς ρυθμούς δίνοντας λύση στα πολύ σοβαρά πλημμυρικά ζητήματα που δημιουργούνταν.
✅Ο δημος έχει κατασκευάσει 3 μεγάλα φωτοβολταϊκά πάρκα με χρηματοδότηση του ΠΔΕ, καλύπτοντας έτσι τις ανάγκες για ρεύμα οικονομικά ευάλωτων οικογενειών και των δημοτικών κτιρίων όπως και του δημοτικού φωτισμού σε μεγάλο μέρος.
✅Η ενεργειακή αναβάθμιση του δημοτικού μεγάρου βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και σε μικρό διάστημα θα είναι πλήρως αυτόνομο ενεργειακά.
Όλα τα παραπάνω έργα χρηματοδοτούνται από την #Περιφέρεια_Αττικής ,το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων και το ΕΣΠΑ.
Αφού ευχαριστήσω θερμά τον δήμαρχο φυλής κ Χρήστο Παππού για την φιλοξενία και την ξενάγηση στα παραπάνω έργα θα ήθελα να διαβεβαιώσω ότι η συνεργασία μου με τον ίδιο όπως και με όλους τους δημάρχους της δυτικής Αττικής θα είναι καθημερινή με στόχο την βελτίωση της ποιότητας της ζωής των πολιτών.