E-Megara-GR
ΜΕΓΑΡΑ ΥΓΕΙΑ

Ενισχύεται άμεσα με προσωπικό το Κέντρο Υγείας Μεγάρων

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 7/3 στο Υπουργείο Υγείας συνάντηση εργασίας του Υπουργού Υγείας κ. Αδώνι Γεωργιάδη με τον Υφυπουργό Εξωτερικών κ. Γιώργο Κώτσηρα και τον Ειδικό Σύμβουλο του Υπουργού κ. Σταμάτη Πουλή, με αντικείμενο την αναβάθμιση των Δημοσίων Δομών Υγείας της περιοχής της Δυτικής Αττικής.

Σε σε δήλωσή του αναφέρει ο Σταμάτης Πουλής.

Σήμερα είχα την χαρά με τον Υπουργό Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης – Adonis Georgiadis και τον Υφυπουργό Εξωτερικών και Βουλευτή Δυτικής Αττικής Γιώργος Κώτσηρας να πραγματοποιήσουμε μία πολύ παραγωγική συνάντηση με αντικείμενο την ενίσχυση των Δημοσίων Δομών Υγείας της Δυτικής Αττικής!

Ειδικότερα, συζητήθηκε το θέμα της ενίσχυσης με ιατρικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας Μεγάρων, το οποίο καλύπτει μεγάλο πληθυσμό αναφοράς σε μία κρίσιμη γεωγραφικά περιοχή.

Ο Υπουργός Υγείας κ. Άδωνις Γεωργιάδης έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκειμένου να υπάρξει μία συνολική ενδυνάμωση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας προς τους πολίτες της Δυτικής Αττικής και δεσμεύθηκε να προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε το Κέντρο Υγείας Μεγάρων να ενισχυθεί άμεσα με ιατρικό προσωπικό.

Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας στην Δυτική Αττική, με έργα και ουσιαστικές πράξεις.

Συνεχίζουμε!