E-Megara-GR
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ Κορονοϊός ΜΕΓΑΡΑ ΥΓΕΙΑ

Θετικό κρούσμα σε εργαζόμενο στο Κέντρο Υγείας Μεγάρων

Θετικό στον κορωνοϊό κρούσμα ανάμεσα στους εργαζομένους του Κέντρου Υγείας Μεγάρων, που αντιμετώπισαν θετικό περιστατικό πριν λίγες ημέρες.

Τις ημέρες που ακολούθησαν, υπήρξαν πιέσεις να λειτουργήσει το κέντρο υγείας και από τον Δήμο Μεγαρέων ανακοινώθηκε αρχικά ότι θα μείνει κλειστό αλλά στη συνέχεια άνοιξε μετά από λίγες ώρες…

Έγινε μάλιστα Ανακοίνωση για τη λειτουργία του Κέντρου Υγείας Μεγάρων το βράδυ της Παρασκευής ότι «Υστερα από συζήτηση της Διοίκησης του Δήμου Μεγαρέων και συνεννόηση με τον Διοικητή της 2ης ΥΠΕ κ. Ροϊλό και την Διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Μεγάρων Κα Ιωαννίδου, το ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ θα λειτουργήσει κανονικά το ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 5 και 6 Δεκεμβρίου , από ώρες 09.00 έως 17.00».

Οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν ότι το κέντρο υγείας άνοιξε άτυπα, χωρίς να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα με αποτέλεσμα την υψηλή επικινδυνότητα της δημόσιας υγείας για όλους τους πολίτες που χρειάζονταν το Κέντρο Υγείας, όπως και τελικά οι ίδιοι οι μαχητές της πρώτης γραμμής δημόσιας υγείας να νοσήσουν από κορωνοϊό…οι ίδιοι και οι οικογένειές τους.

Αναλυτικό ρεπορτάζ στην έντυπη Ενημέρωση Μεγάρων & Δυτικής Αττικής αύριο στα περίπτερα.