E-Megara-GR
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕΓΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Σύλλογος Βαρέας Μεγάρων “O Άγιος Νικόλαος”

Κάλεσμα για ανοικτό διάλογο από τον Σύλλογο Βαρέας Μεγάρων “O Άγιος Νικόλαος”

Η προεκλογική περίοδος για τις δημοτικές εκλογές δείχνει να άρχισε νωρίς και όπως όλα τα χρόνια η περιοχή μας για άλλη μια φορά είναι το «βαρύ πυροβολικό» στις υποσχέσεις και στις ανακοινώσεις για κάθε υποψήφιο δήμαρχο η δημοτικό σύμβουλο που ευαγγελίζεται ότι υπηρετεί τους κατοίκους και αναζητεί τη σωτηρία και την ανάπτυξη της Βαρέας μας.
Όλοι τους υποστηρίζουν πως δεν θα υποκύψουν σε πιέσεις. Δεν θα σιωπήσουν έναντι άδολων συμφερόντων. Δεν θα σταματήσουν να υπερασπίζονται τα συμφέροντα της περιοχής και φυσικά πιστεύουν πως έχουν έτοιμη τη λύση για όλα τα προβλήματα που την απασχολούν.
Είναι απόλυτος κατανοητό κυρίες και κύριοι πως θέλετε και εσείς όπως θέλουμε και εμείς οι μόνιμοι κάτοικοι την ανάπτυξη της περιοχής αλλά δεν συμβάλει πουθενά το να φοράτε σε κάθε προεκλογική περίοδο και ΜΟΝΟ την μάσκα του «Ζορό» επειδή αναζητάτε και έχετε την ανάγκη εξαργύρωσης της όποιας δημοσιότητας σε ψήφους.
Είμαστε κάθετοι απέναντι σε πλειοδοσίες και ευχολόγια γιατί ως τώρα έχουμε κουραστεί.
Έχουμε χορτάσει από λόγια και υποσχέσεις, μεγαλοστομίες και ανέξοδες υποσχέσεις.
Η Βαρέα δεν είναι αρένα παραταξιακών ανταγωνισμών και επίδοξων σωτήρων.
Από παχιά λόγια, εξαγγελίες και μεγαλόπνοα σχέδια για την ανάπτυξη της περιοχής πλέον χορτάσαμε και δεν είμαστε διατεθειμένοι να κάτσουμε άλλο να ακούμε η να διαβάζουμε ξανά υποσχέσεις που δεν είναι εφικτό να υλοποιηθούν ποτέ.
Οι καιροί απαιτούν μια πλατιά συσπείρωση για την ανάπτυξη και την πρόοδο της περιοχής η οποία να στηρίζεται σε ένα κοινό εφικτό όραμα για το μέλλον της Βαρέας μας.
Κυρίες και Κύριοι, ως σύλλογος που εκπροσωπούμε την περιοχή, προσκαλούμε ανοιχτά τη Διοίκηση του Δήμου, να διοργανώσει μια ειδική συνεδρίαση για την Βαρέα για τον κάθε πολιτευόμενο, τον κάθε ενδιαφερόμενο, χωρίς κομματικές περιχαρακώσεις για ένα δημοκρατικό και ορθολογικό διάλογο έχοντας πάντα στο επίκεντρο την περιοχή ,τους κατοίκους ,αλλά και τους επισκέπτες της ,για να προχωρήσουμε επιτέλους μπροστά και να σταματήσει μια κατάσταση η οποία δεν είναι υγιής.
Τέλος λοιπόν τα ψέματα και οι υποσχέσεις!
Θέλουμε έργα. Δεν Επαιτούμε. Απαιτούμε.
Για το Δ.Σ.του Συλλόγου
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ Ι. ΒΑΡΕΛΑΣ