E-Megara-GR
ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ΚΙΝΕΤΑ

Κινέτα : Η Μήνυση κατά των υπευθύνων για την πλημμύρα καλά κρατεί

ΧΑΙΡΕΤΩ τους φίλους μου και ιδία τους ΚΙΝΕΤΤΙΩΤΕΣ.
Σας ενημερώνω ότι Η ΜΗΝΥΣΗ μας κατά των υπεύθυνων, για την ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ μας στην Κινέττα, από την πλημμύρα της 25 Νοεμβρίου 2019, ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ!
Οι ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ (από τον Δήμο Μεγαρέων), όσο κι αν κουλουριάζονται στις τρύπες τους ή χώνουν το κεφάλι τους στην άμμο, ΞΕΤΡΥΠΩΝΟΝΤΑΙ από την Δικαιοσύνη, που τους κάλεσε να δώσουν ΑΝΩΜΟΤΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ (δηλαδή ως ύποπτοι τέλεσης εγκληματικών και, εν προκειμένω, κακουργηματικών πράξεων).
Οι ΙΔΙΟΙ, επειδή θέλουν να βγουν ατσαλάκωτοι μέχρι τις εκλογές, το ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ.
Όση καθυστέρηση όμως κι αν παίξουν, το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, αυτή τη φορά, θα το πάρει η Κινέττα!
ΌΧΙ, ΒΕΒΑΙΑ, σε εκλογικό επίπεδο, καθόσον, το ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ τροφοδοτείται ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ με παράγοντες ίδιας κοπής και νοοτροπίας με τους ελεγχόμενους, αλλά σε επίπεδο καθαρά δικαστικό.
ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΠΛΗΜΜΥΡΟΠΑΘΕΙΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΟΥ.
Όσο για τους ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΥΣ, η προσπάθειά τους να μην τσαλακωθούνε ενόψει των δημοτικών εκλογών, θα τους κάνει, σε λίγο, να κυκλοφορούν ως άλλοι γυμνοί βασιλιάδες (όπως είναι ο βασιλιάς στο παραμύθι του Χανς Κριστιαν Άντερσεν), δηλαδή μέχρι και ξεβράκωτοι, προκειμένου να μη στερηθούν τα αγαπημένα τους και προσοδοφόρα οφίτσια! ΚΑΤΑΝΤΙΑ…
*Και λίγος Παλαμάς για τους αληθινούς και αξιοπρεπείς γυμνούς, που καμιά σχέση δεν έχουν στο ήθος και στην αξιοπρέπεια με τους πιο πάνω (από τη συλλογή «Ασάλευτη ζωή», το ποίημα «Αγορά»:
«Μόνο τ’ αλάφιασμα του σκλάβου που δουλεύει·�σέρνε στην αγορά τη γύμνια του κορμιού σου,�ξένος και για τους ξένους και για τους δικούς σου».

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΡΔΗΣ