E-Megara-GR
“Αττική μπροστά” Κλεανθης Βαρελας ΥΓΕΙΑ

Κλεάνθης Βαρελάς: Η υγεία σε πρώτο πλάνο

Ένα σημαντικό έργο που θα αλλάξει την εικόνα του Θριασίου Νοσοκομείου και θα αναβαθμίσει τις παρεχόμενες υπηρεσίες στους πολίτες είναι προ των πυλών.

Αναφερόμαστε στην ανακατασκευή του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών του νοσοκομείου της Ελευσίνας το οποίο αποτελεί τον «κορμό» της υγείας για τη Δυτική Αττική.

Μιλώντας με τον αναπληρωτή διοικητή του Θριασίου νοσοκομείου και υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο Κλεάνθη Βαρελά, διαπιστώσαμε ότι ήταν εμφανώς ικανοποιημένος από την εξέλιξη αυτή δηλώνοντας μας πως γι’ αυτόν η υγεία ήταν είναι και θα παραμείνει σε πρώτο πλάνο.

Ο κ. Βαρελάς με ανάρτηση του στην προσωπική του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ανέφερε πως η σύμβαση που υπογράφηκε αφορά την ανακαίνιση εκ βάθρων αλλά και την επέκταση σε ποσοστό περίπου 30% του ΤΕΠ του Θριασίου νοσοκομείου.

Ένα έργο ύψους 2,68 εκ.ευρώ το οποίο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ανάκαμψης, με τον Κλεάνθη Βαρελά να επισημαίνει πως το ανακαινισμένο τμήμα Επειγόντων Περιστατικών θα υποδέχεται τους πολίτες με μια εντελώς νέα αρχιτεκτονική που είναι βασισμένη σε διεθνή πρότυπα και προσαρμοσμένη στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του Θριασίου νοσοκομείου.

ΠΗΓΗ