E-Megara-GR
ΜΕΓΑΡΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ο χαμός με τις υποψηφιότητες για τον δήμο Μεγαρέων

Πλησιάζουμε στις εκλογές και αυτό δεν το λέει μόνο ο χρόνος που περνάει, αλλά και οι κινήσεις των υποψηφίων.

Oι διεργασίες τρέχουν στα Μέγαρα με φόντο τις δημοτικές εκλογές του 2023, καθώς αυξάνονται οι ενδιαφερόμενοι για να καρπωθούν την αναμενόμενη φθορά του δημάρχου Κ.Γρηγόρη Σταμούλη, έπειτα από δύο δημαρχιακές θητείες.

Δειλά δειλά βγαίνει η πληροφορία ότι εν ενεργεία Αντιπεριφερειάρχης θα αφήσει την θέση του γιατί ετοιμάζεται για τις δημοτικές εκλογές.. Πρώην δήμαρχος που δεν έχει μαζί του το μεγαλύτερο μέρος της πρώην δημοτικής του ομάδας από την οποία αποχώρησε κάνει επαφές για τη συγκρότηση νέου συνδυασμού..Ιατρός και πρώην αντιδήμαρχος προχωράει τις συζητήσεις και τις επαφές για τη δημιουργία ανεξάρτητου συνδυασμού, πέρα και πάνω από κόμματα. Ιατρός και πρώην πρόεδρος προχωράει τις επαφές για να δημιουργηθεί ένας συνδυασμός που θα διεκδικήσει τη νίκη.

Σε εξέλιξη, όμως, βρίσκεται στον Δήμο Μεγαρέων, μία ενδιαφέρουσα συλλογική προσπάθεια, με σκοπό να συγκροτηθεί ένα νέο «μέτωπο», πέρα από ήδη υπάρχουσες δημοτικές παρατάξεις, ομάδες αλλά και κόμματα με πρωταγωνιστές, πρόσωπα που διαθέτουν ισχυρό αυτοδιοικητικό παρελθόν.

Βέβαια έχουμε ακόμα δρόμο και οι τοπικές συμμαχίες αναμένεται να παίξουν τεράστιο ρόλο. Άλλωστε είναι κοινό μυστικό ότι επικεφαλής δημοτικής παράταξης προχωράει τις κινήσεις ώστε να προκριθεί το πρόσωπο που συγκεντρώνει όλα τα χαρακτηριστικά εκείνα που διαμορφώνουν μια νέα ελκυστική πρόταση διοίκησης του δήμου και σε περίπτωση που η πρόταση γίνει αποδεκτή, τότε θα μεταβληθούν εντυπωσιακά τα σημερινά δεδομένα.