E-Megara-GR
ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

ΤΡΙΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΜΩΒ ΚΟΥΤΑΚΙΑ…

ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΚΑΔΟΙ; ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΑΝ;

Εδώ και λίγες ημέρες οι πόλεις του δήμου γέμισαν από μεταλλικούς κάδους περισυλλογής ενδυμάτων και υποδημάτων. Οι πολίτες καλούνται να ανακυκλώσουν τα παλιά τους ρούχα σε μία εποχή που οι στατιστικές λένε ότι οι δαπάνες των νοικοκυριών για ένδυση και υπόδυση σπάει κάθε αρνητικό ρεκόρ. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι πρέπει να πετάμε τα λίγα φθαρμένα μας ρούχα στα ρέματα και στους κάδους που πάνε στις χωματερές.

Πριν λίγα χρόνια το κοινοτικό συμβούλιο Μεγάρων επί προεδρίας Ηλία Μουσταΐρα, τοποθέτησε αντίστοιχους κόκκινους κάδους. Αποσύρθηκαν σε μία νύχτα χωρίς να δοθούν εξηγήσεις με δελτίο Τύπου, όπως γίνεται κάθε φορά που μπαίνουν. Θα μάθουμε τον λόγο ή τους λόγους που μαζεύτηκαν κακήν κακώς; Δεν δόθηκαν ποτέ εξηγήσεις.

Επειδή έχουμε δημοτικές εκλογές τον Οκτώβριο του 2023, δηλαδή σε 6 μήνες, η διοίκηση του κ. Σταμούλη αποφάσισε να στολίσει Μέγαρα, Νέα Πέραμο και Κινέτα με μεταλλικά κουτιά τα οποία εκτιμούμε ότι θα φύγουν αμέσως μετά τις εκλογές, για να δείξει ότι είναι διοίκηση των έργων… Τρία πουλάκια κάθονται πάνω σε μωβ κουτάκια…

Επίσης στο δελτίο του δήμου αναφέρεται η διαχειρίστρια εταιρία των κάδων. Ποια είναι αυτή η εταιρία και πως επιλέχθηκε; Με ποια κριτήρια και ποιο είναι το όφελος από αυτή η συνεργασία για τον δήμο; Η προηγούμενη εταιρία έδινε χρήματα στο κοινωνικό παντοπωλείο.

Τέλος να πούμε ότι στη λίστα με τα σημεία που έχουν τοποθετηθεί γράφει ο συντάκτης Μέγαρα, κοινότητα Νέας Περάμου και κοινότητα Κινέτας. Να θυμίσουμε σε όσους δεν το θυμούνται ότι και τα Μέγαρα υποβαθμισμένα σε κοινότητα είναι από 1/1/2011 και τώρα πρόεδρος είναι η κ. Χρυσή Γκοσδή από τον συνδυασμό Ένωση Πολιτών του κ. Σταμούλη.

ΠΗΓΗ