E-Megara-GR
Uncategorized

Στα Μέγαρα περιόδευσε ο Γ. Πατούλης

Τα Μέγαρα επισκέφθηκε σήμερα Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019 ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης – επικεφαλής του συνδυασμού «Νέα Αρχή για την Αττική» και Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Γιώργος Πατούλης.

Ξεκινώντας από το Δημαρχείο Μεγάρων ο κ. Πατούλης περιόδευσε στην πόλη, ενώ μετέβη στο Α.Τ. Μεγάρων όπως και στο Κέντρο Υγείας Μεγάρων.

Έξω από το Δημοτικό Κατάστημα των Μεγάρων, τον κ. Πατούλη υποδέχθηκε ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο Νέας Δημοκρατίας κ. Γ Σακελλαρίου, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Γιαν. Λινάρδος, ο Αντιιπρόεδρος Μ. Λέλης, ο Γ. Συντονιστής των Τ.Ο. Αττικής Αθ. Δρένης, στελέχη της τοπικής επιτροπής, ο π. Δήμαρχος Γιαν. Μαρινάκης, οι υποψήφιοι δήμαρχοι κ.κ. Κλ. Βαρελάς και Αγγ. Μακρυγιάννης αλλά και στελέχη της διοίκησης του Δήμου που προέρχονται από το χώρο της Νέα Δημοκρατίας όπως οι κ.κ. Λ. Κοσμόπουλος και Σπ. Κορώσης.

Με εγκαρδιότητα υποδέχθηκε τον κ. Πατούλη στο γραφείο του και ο Δήμαρχος Μεγαρέων Γρ. Σταμούλης με το οποίο αντάλλαξαν απόψεις για τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή μας. Ο κ. Σταμούλης αναφέρθηκε ιδιαίτερα στις Θεομηνίες που έπληξαν τη Νέα Πέραμο αλλά και την Κινέττα, ζητώντας από τον υποψήφιο Περιφερειάρχη εάν εκλεγεί να εστιάσει την προσοχή του στα έργα αντιπλημμυρικής προστασίας.

Από την πλευρά του ο κ. Πατούλης τόνισε ότι η εμπειρία του από την μακρά θητεία του στον Α’ βαθμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης του δίνει την δυνατότητα να δει με άλλο μάτι τα προβλήματα της Περιφέρειας, υποστηρίζοντας ότι ο Περιφερειάρχης είναι ένας μικρός κυβερνήτης που επιβάλλεται να βάλει τέλος στις παθογένειες που δημιουργούν κωλυσιεργία σε αναγκαία έργα και ιδιαίτερα σε έργα υποδομής.

Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής ζήτησε την στήριξη όλων στην μεγάλη αυτή προσπάθεια και στον αγώνα που ξεκίνησε, δηλώντας αισιόδοξος για τη νίκη του συνδυασμού του, ώστε όπως χαρακτηριστικά είπε «να γίνει πράξη η νέα αρχή για την Αττική».